Заради кауза: Анджелина Джоли стартира своя марка

Актрисата иска да подкрепи уязвимите групи
21 май 2023 17:33, Дарена Найденова
12
Заради кауза: Анджелина Джоли стартира своя марка
БГНЕС

Жената, която може всичко, добави още един успех към своята дълга биография.

Анджелина Джоли потвърди слуховете, че влиза в модния бизнес, но не като модел, а като дизайнер. Актрисата сподели в социалните мрежи, че съвсем скоро на пазара ще се появят дрехи с марката Atelier Jolie, а целта на бизнеса е не само допълнителни приходи, но и помощ на уязвимите групи, с които Джоли се занимава от години. 
 
Макар голяма част от детайлите да остават в тайна за момента, звездата разкри, че Atelier Jolie ще има роля както в установяване на социална справедливост, така и в опазването на околната среда и промотирането на устойчива мода. Марката вече има свой собствен профил в Instagram, но официална дата за откриването и пускането на първите дизайни все още не е обявена. 
 
Компанията обещава да демократизира модната индустрия, позволявайки на потребителите да си партнират с мрежа от шивачи, производители на дизайни и занаятчии по целия свят, за да създават свои собствени уникални модели. Също така марката ще работи в тясно сътрудничество с бежанци и ще оказва подкрепа на други уязвими и недооценени обществени групи. 

На новооткрития уебсайт на марката Джоли обяснява, че иска да отдаде по-голяма заслуга на шивачите и знаятчиите, които работят директно върху дрехите, и да даде възможност на потребителите сами да покажат креативност

С дизайнерско Valentino до магазина: Анджелина Джоли знае как!

Кралицата в бяло: Анджелина Джоли впечатли със стил

Що се отнася до продуктите, Atelier Jolie ще използва материали от вече изхвърлени или ненужни дрехи и също така ще участва дейно в рециклирането на дизайни и включването им в нови колекции. Потребителите ще имат възможността да вдъхнат живот на това, което иначе е можело да бъде изхвърлено, и да създадат качествени наследствени облекла с лично значение. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Има си Някой.
9
2
 
2
 
! Отговори
MGTOW преди 11 месеца
Кой нормален мъж го интересува тая бабетка вече? Само на подвелите се по нейното гранично личностно разстройство бъдещи catlady им е интересна.
8
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 11 месеца
и как се нарича "марката" ?..-"Грозното е красиво" ?
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 11 месеца
Неее, не и от рециклирани материали и стари дрехи. Странно е да нарича това "устойчива мода". Дано не е такава впрочем и бързо да залезе барабар с мизерията, която предлага.
6
2
 
12
 
! Отговори
Как па не се захвана преди 11 месеца
със земеделие или животновъдство, че да храни бедните и уязвимите, ами пак с дизайнерство. Кой има нужда от това, освен богатите сноби? А дрехите ще ги шият за жълти стотинки същите бедни и уязвими, за които се застъпва.
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На тая колко съм лъскал преди години - сега за никакъв чeп не става.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Баба Джоли :)
3
3
 
11
 
! Отговори
Бгг преди 11 месеца
Безсилна съм ! - казала козметиката.Няма смисъл! - казал фитнесът. Ще успеем ! - казал алкохолът.
2
5
 
10
 
! Отговори
Бгг преди 11 месеца
Марката може да се нарича Баба Яга. А беше красива преди години.
1
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Майка ми е на 66 години и има е работила цял живот на полето и на село в градината и има по опъната лици от Анджито . Дрогата не прощава