Веси Бонева: Майчинството ми даде гъвкавост

Певицата ще бъде гост на „Форум бременност и детско здраве“
9 юни 2023 16:17, Иванка Гъркова
8
Веси Бонева: Майчинството ми даде гъвкавост
Личен архив

Тя е млада, красива и много талантлива. Освен че пее от малка, умее да рисува. А отскоро и пише песнички за деца. Тя е Веси Бонева – успешна певица, майка на малкия Дариел и отдадена жена на половинката си Явор Велчев.

Срещнахме се с популярната и артистична изпълнителка, позната повече с псевдонима Vessy, за да ни разкаже как съчетава работата с отглеждането на сина си и поддържането на топлината в дома. По случай новото 14-о издание на широко утвърдения „Форум бременност и детско здраве“, тя ни разкрива колко е отговорно да си родител, има ли подкрепата на роднините и кои са най-ценните мигове с нейното детенце.
 
Веси и нейният партньор Явор Велчев ще бъдат ексклузивни гости в последния панел на специализираното събитие „Форум бременност и детско здраве“. То ще се проведе на 10 юни от 10 часа в Интер Експо Център, зала „Витоша“ и ще предложи на зрителите интересна, богата и полезна лекционна програма. Желаещите да присъстват могат да заявят и запазят своето място на „Форум бременност и детско здраве“ като се регистрират напълно безплатно – ТУК.
 
Веси, последното ти интервю за нас бе по време на пандемията, малко преди да обявиш, че ще ставаш майка. Разкажи ни как се промени животът ти, след като се появи малкият Дариел?
 
Моментът, в който ставаме майки и откриваме, че сме способни на безкрайна нежност и грижа, е най-великото изживяване на света! Първородното дете ни учи на значението на отдаване, саможертва и безусловна любов. То ни вдъхва смелост и дава смисъл на всичко, което правим.
 
Какви житейски уроци ти даде майчинството?
 
Гъвкавост и приспособимост: Майчинството ни научи да бъдем гъвкави и приспособими в променящите се обстоятелства. Децата растат и се променят, и ние трябва да се адаптираме към техните нужди и променящите се ситуации.

Ти започна да работиш сравнително бързо, след като роди. Как се справяш с ангажиментите на сцената, в своето студио и отглеждането на сина си?
 
Истински благодарна съм на моя съпруг Яви, който много ми помага и винаги се грижи за Дариел, когато аз трябва да работя. Опитваме се да синхронизираме всичко перфектно и разбира се идват на помощ и баби и дядовци, лели и детегледачки, когато има нужда. Така че не е много трудно. Въпрос на добра организация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 10 месеца
Симпатяга, но до там. Нищо запомнящо се. Като екскорт може да направи кинта, но пък вече раждала ... бе, хайде да си търси работа, че като певица няма шанс.
5
1
 
0
 
! Отговори
браво преди 10 месеца
браво Веси !Най-талантливата певица , от Пловдив !
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не я знаем. То явно статията е затова, де, да я научим. Само дето... не ни пука!
3
1
 
1
 
! Отговори
пришълецът преди 10 месеца
Ада се обърна:)))
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
КОЯ ?!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чудесна новина! обичам гъвкавите жени :)