Обвиняват рускиня, че е набирала момичета за секс с Тил Линдеман

Тя и Линдеман са обвинени в сексуални престъпления и продажба на наркотици
19 юни 2023 11:09, Нели Христова
97
Обвиняват рускиня, че е набирала момичета за секс с Тил Линдеман
Снимка: БГНЕС

Рускинята Альона Макеева, представяща се за кастинг директор на Rammstein, е обвиняема по наказателно дело срещу фронтмена на групата Тил Линдеман, съобщи "Welt am Sonntag", цитирайки прокуратурата в Берлин.

Макеева фигурира като заподозряна в предварителното производство срещу музиканта. Тя и Линдеман са обвинени в сексуални престъпления и продажба на наркотици.

Още по темата
В документите по делото Макеева е обявена като организатор на секс партита за Rammstein. Предполага се, че тя е подбирала и набирала момичета за фронтмена на Rammstein, без да им казва истинската причина за срещите им.

Според в. "Bild" след скандала групата е спряла да работи с Макеева, която е напуснала Германия и е заминала за Русия.

Повече от дузина жени обвиниха Тил Линдеман в сексуален тормоз. Една от тях - ирландката Шелби Лин, разказва, че в края на май тя, заедно с други момичета, избрани от Макеева, е била поканена на парти с групата преди концерт във Вилнюс. Там Линдеман лично почерпил всички с текила. В един момент той поискал да остане насаме с Шелби и според нея се ядосал, защото тя не искала да прави секс с него. След партито Линдман се събужда със синини, гадене и втрисане, както и с частична загуба на паметта, което я кара да подозира, че е била дрогирана.

Самият Линдеман отрича всички обвинения срещу него. Въпреки липсата на решение по делото, музикантът вече е изправен пред последиците от скандала.

Звукозаписната компания Universal Music Entertainment ограничи рекламното сътрудничество с Rammstein. Освен това останалите членове на групата не изключиха възможността групата да се разпадне, защото са "семейни хора" и не искат да бъдат замесени в "мръсна история".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Или въпросната девойка Линдман е безкрайно куха и не знае какво се случва на тези партита или съвсем съзнателно провокира скандал,за да стане известна.Второто е по-вероятно.Подозира,че е била дрогирана,но не е дала кръв за изследване,за да се докаже обвинението.
76
0
 
21
 
! Отговори
Дани преди 10 месеца
С какви очаквания отива девойка на афтър парти с популярна метъл група? Да четат книги и да пият черен чай?
75
0
 
14
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 10 месеца
Аааа, тя не е знаела за какво отива на партито, да :D Трябва вече на такива среброкопачки с фалшиви обвинения да им се дават сериозни присъди.
74
0
 
5
 
! Отговори
Стефан преди 10 месеца
Баскетболиста Уил Чембърлейн според книгата си е лющил 20 000 жени
73
8
 
1
 
! Отговори
MNENIE преди 10 месеца
Рускинята е Путин . Този човек е като Агент 007 .Вече сме в Лоното на Тъмната Страна .Бавно Загиваме и изгниваме .
72
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
отиват на парти на вокалист на рок група, когото не познават лично, след като са минали "кастинг" и не знаят какво се очаква от тях?! Айде бе, тия ни взеха за балъци. Много добре са били наясно, че от тях се очаква да забавляват гостите и да им предоставят разни други услуги , да олабят напрежението, както се казва.. Или парите са им били малко или нямам друго обяснение
71
6
 
7
 
! Отговори
Гост преди 10 месеца
Естествено , рускинки - те са най-дашните !!
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До *** 74 - Сериозно, повечето са така. Само дето сами им се натискат.
69
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Рамщайн си е яка група,тва с фенките си е напълно нормално,много ясно че за секс са там,даже Рамщайн си имат такава песен,в прав текст!
68
0
 
14
 
! Отговори
Жълтопаветник преди 10 месеца
Аз друго нещо се чудя. Значи ти си едно 20 годишно момиче, с теб се свързва някаква рускиня и те кани ни в клин, ни в ръкав, на парти на групата Рамщайн в някакваи вила, яхта, или някъде другаде. И ти си казваш - "Ехааа, колко годино, отивам на купон, ще се запознаем, ще си говорим за музика, сууперрр ...". Сериозно ли?! :)) Според мен тук става въпрос за някакви неизпълнени финансови взаимоотношения. Вероятно с им обещали по 2-3К евро, а са им дали накрая по 200Е и са ги изгонили.
67
1
 
12
 
! Отговори
Клеций II преди 10 месеца
Ехааа, след толкова много години, оргии с групита, които са правили абсолютно всички групи откакто свят светува, сега се присетиха за Рамщайн :))) Хората наистина се правят на луди. Рамщайн според мен са невинни чавдарчета в сравнение с Цепелин, Стоунс, Пърпъл, Гънс, всички *** банди, и т.н., и т.н., и т.н. За Майкъл Джексън, Джейм Браун, Принс, дори няма да споменавам, че там е страшно.
66
2
 
3
 
! Отговори
Аз преди 10 месеца
Странно, че не може сам да си набавя секс...
65
4
 
5
 
! Отговори
Нострадамуски преди 10 месеца
В Германия икономиката трети месец се свива, ке удари лихви и имоти не купувайте поне още 3 месеца и ще паднат с едно 20%.Междо другото има знаци за нова пандемия на есен... Дръжте еврота.
64
1
 
0
 
! Отговори
преди 10 месеца
Бако не ге е жалил леките жени.
63
1
 
7
 
! Отговори
Повече внимание преди 10 месеца
да обръщат хората на подрастващите си дъщерички. Не е достатъчно само да им забраняват да закъсняват вечер и да контактуват с непознати и малко познати лица. Важно е да се говори спокойно и добронамерено на хлапетата и да не се заобикалят някои "неудобни" теми. Научете ги да преценяват как изглеждат, как се държат и какво обещават хора с непочтени намерения. Спечелете доверието на децата си, за да се съветват с вас преди да предприемат нещо. Достатъчно е човек да види снимките на тази Альона.
62
8
 
9
 
! Отговори
Бат Дончо преди 10 месеца
Рускиня за жена не става, само за як е,ван! Това да го запомните от Бат Дончо!!!
61
5
 
7
 
! Отговори
Der Fränkis преди 10 месеца
Хаха... Швабата е тряскал млади рускинчета. Ама кой е виновния в случая? Този който яде баницата или този който му е дава?
60
2
 
4
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 10 месеца
Не е като при Борис Джонсонс с неговите министри да *** ония неща от велосипеда
59
5
 
7
 
! Отговори
Българска реалност преди 10 месеца
Европейски извратеняк. Искаме си мъже с морал като Васко Найденов, Филип Киркоров и разбира се Азис.
58
0
 
9
 
! Отговори
КОЙ КОЙ Е?! преди 10 месеца
Нещо не става ясно от текста, кой е Линдман. Иначе разбрахме какво е станало. ;)"Там Линдеман лично почерпил всички с текила. В един момент той поискал да остане насаме с Шелби и според нея се ядосал, защото тя не искала да прави секс с него. След партито Линдман се събужда със синини, гадене и втрисане, както и с частична загуба на паметта, което я кара да подозира, че е била дрогирана."