Сара Джесика Паркър за секса, града и... за срама пред камера

Актрисата за горещите сцени в "Сексът и градът"
8
Сара Джесика Паркър за секса, града и... за срама пред камера
Снимка: БГНЕС/EPA

Сара Джесика Паркър участва в радиошоуто на Хауърд Стърн SiriusXM, където признава за проблеми със самовъзприемането си, отношенията със съпруга си и съмненията относно снимките на „Сексът и градът“.

Актрисата призна, че първоначално се съмнявала в ролята на Кари Брадшоу, тъй като не искала да се съблича пред камерата. Тя смятала, че е твърде срамежлива за такъв разголен сериал и искала да се откаже от него.

„Сценарият беше наистина интересен, вълнуващ, необичаен и свеж и никога не съм виждал нещо подобно. Единственото нещо, което му казах (създателят на шоуто Дарън Стар): "Притеснявам се, че не се чувствам комфортно, когато позирам гола".

Според актрисата, Дарън я уверил, че в голите сцени Паркър винаги може да бъде заменена от дубльорка, ако сцената изисква прекомерна разголеност.

"Просто никога не съм се чувствал комфортно да съм гола на снимачната площадка. Никого не съдя, който го прави, просто самата аз съм срамежлива“, добави Паркър.

Докато Сара Джесика се е срамувала да се съблича пред камерата, колежката й от „Сексът и градът“ Синтия Никсън го е правила безпроблемно както в оригиналната версия на сериала, така и в продължението му „И точно така“.

"Мисля, че винаги съм била готова за това. Просто една от основните теми на шоуто е сексът: хората правят секс, хората правят страхотен секс, хората правят ужасен секс, хората правят забавен секс", каза Синтия в интервю с Entertainment Tonight.

В продължението на култовия сериал се забелязва и темата за стареенето на главните герои. В първия сезон на "И точно така" Кари и Миранда се появиха с побелели коси в косите си. Сара Джесика Паркър призна, че "не обича да се гледа" като 58-годишна и често мисли за инжекции с ботокс. Досега актрисата не е правила пластични операции, но отбеляза, че не вижда нищо лошо в това, че хората се решават на хирургически интервенции.

"Разбирам защо хората правят този избор, защото в момента има тенденция За фокусиране върху външния вид, особено за жените, жените на първо място. Дори миналата година, когато за първи път излъчихме новия сезон, имаше толкова много безкрайни статии за стареенето и за това, че „Сара Джесика има сива коса. Мисля, че хората трябва да правят неща, които ги карат да се чувстват по-добре", каза Паркър.

Сара Джесика засегна темата за отношенията със съпруга си, актьора Матю Бродерик. Тя сподели, че след първия контакт се е опитала да "стои далеч от него", тъй като и двамата актьори по това време са били в други връзки.

"И двамата излизахме с други хора, така че не беше правилно и стояхме далеч един от друг. Осъзнахме, че трябва да направим правилните неща и да скъсаме с тях официално."

Паркър си спомня, че първата им среща е била на 8 март 1992 г. и оттогава актьорите никога не са прекарали една нощ разделени, с изключение на снимките или болестта на майката на Матю. Актрисата отбеляза, че в Бродерик тя е привлечена от почти всичко: от външния вид до начина на живот.

„Наистина ми хареса личността му. Той е толкова умен, толкова забавен, обичам приятелите му, начина, по който живееше в Ню Йорк, какво беше важно за него, как пътуваше из града. Наистина умен, наистина талантлив".

Двойката е има 5-годишна връзка, преди да мине под венчило през май 1997 г. Съпрузите имат три деца: 20-годишният син Джеймс и 13-годишните дъщери близначки Табита и Марион. Сара призна, че преди да се срещне с Бродерик, никога не е мислила за сватба и не си е представяла себе си като булка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Сара Джесика Паркър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До До номер 3 Никсон е двойна.
5
0
 
2
 
! Отговори
До номер 3 преди 10 месеца
Синтия Никсън е от остров Лесбос!
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
колко са свръчкани тези баби,не са за гледане.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Никсон става ама другите грозници и мъжете им избягаха.
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 1 Не знам кой период от живота на героините от сериала е представен в неговото продължение. Но ако ни покажат какво се случва със същите героини 30 години по-късно, защо не? Какво като не са вече млаади? Нали и тези от сериала постепенно стареят?
1
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
60+годишни бабички да продължават да дъвчат темата, с която са били актуални преди 30 години е не само смешно, но и извратено