Бонд? Джеймс Бонд - вещите му отиват на търг

Семейството на Роджър Мур продава артефакти от 7 филма
16 юли 2023 22:00, Стела Стоянова
9
Бонд? Джеймс Бонд - вещите му отиват на търг
Снимка БГНЕС

Семейството на актьора Роджър Мур, изиграл ролята на Джеймс Бонд в седем филма, ще продаде сувенири от филмите на търг на Bonhams в Лондон, съобщава The Guardian.

На търг са били пуснати 180 лота, които са принадлежали на Мур. Сред тях са два двуредни вечерни костюма, както и часовник Omega, посветен на 50-годишнината на Джеймс Бонд. Споменатите артикули бяха оценени средно на 20-30 хиляди лири стерлинги. В списъка са и бели ски Lamborghini за състезания през 80-те години на миналия век, чиято цена ще бъде от 500 до 1000 паунда.

В допълнение, купувачите ще могат да закупят копчета за ръкавели Asprey за 800-1200 паунда, колекция от копринени вратовръзки за 500-1000 паунда, както и пътен комплект за игра табла - 100-150 лири стерлинги. Отбелязва се, че продажбата на тези артикули е насрочена да съвпадне с 50-ата годишнина от дебюта на Мур като Бонд в един от филмите.

Харви Камел, директор по оценка и частни колекции в Bonhams, каза, че търгът ще привлече голям международен интерес. „Нито един актьор от Бонд не е пускал толкова много от нещата си за продажба. Уникално е“, въодушевява се той. Събитието ще се състои на 4 октомври тази година. През юни чанта Louis Vuitton с размерите на зърно сол беше продадена за милиони рубли. Както съобщиха журналисти от изданието CNN, повече от 63 хиляди долара бяха поискани за аксесоара, създаден от американската марка MSCHF, изложен на търга Joopiter.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Джеймс БондРоджър Мур
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Роджър Мур е истинският!
7
1
 
0
 
! Отговори
Емиии...нормално! преди 9 месеца
Н0в0т0 "Бонд" не се знае от кой пол точно е,за цвета е ясно...Джеймс Бонд умря заедно с Даниел Крейг! RIP...
6
0
 
2
 
! Отговори
Преди Бонд... преди 9 месеца
...Роджер Мур снима сериала Светецът почти 10 г. В БГ ТВ тъкмо прохождаше, баща ми купи първия ни телевизор 66 г. Румънците вече даваха в събота сериите на Светеца, Барона, Отмъстителите, Айвънхоу, Бонанза и т.н.
5
4
 
1
 
! Отговори
Маршал на Югославия преди 9 месеца
Това на снимката Йосип Броз - Тито ли е?!
4
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Холивуд ,киното ,театъра а и телевизиите просто умират . Сега е времето на интернет и на това свободния пазар да определя кой е ,,културата,, и кой не е а не правителства . Това ще вдигне качеството и ще разчупи рамките в които беше вкарана културата от държавите .
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А аз не разбрах посочената валута - рубли...
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В статията се споменават рубли. Не е ясно как е плащано с рубли в западни страни, про положение че има санкции че рублите не са, все още "световна" валута.
1
1
 
7
 
! Отговори
Stoyanov преди 9 месеца
"чанта Louis Vuitton с размерите на зърно сол беше продадена за милиони рубли" - това с размера не можах да го рабера!