Бракът на Венци Венц не издържа, развежда се с Мая

Според него причината били нереални страхове
16 юли 2023 10:40, Александър Попов
75
Бракът на Венци Венц не издържа, развежда се с Мая
Снимка: Facebook/Венци Венц

Рапърът говори откровено за любовта, болката и разочарованията пред Мариян Станков - Мон дьо

Рапърът Венци Венц призна, че се развежда със съпругата си Мая.

"Причината за раздялата ни са страхове, които не са реални. Хората често не осъзнават, че да обичаш и да си обичан не е достатъчно. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът винаги идва и от двете страни. Когато човекът до теб ти каже "Не съм щастлив", ти се демотивираш", разказа певецът пред Нова тв.

"Мая все още е жената, която в съзнанието ми е идеалът за човек, с който искам да си комуникирам. В много ситуации сме били първо приятели, после любовници. Стигна се обаче до грозни моменти, скандали, а това не е любов. С ръка на сърцето си признавам, че съм останал верен на тази жена и че съм опазил достойнството й. Тя не можа да го разбере заради страховете си", коментира Венци Венц.

И допълни, че е сгрешил, тъй като се е опитвал да се промени заради Мая. „Не позволих да ме обичат такъв, какъвто съм. Аз съм романтична душа, искам да дам всичко на жената до мен”, поясни той.

„Чувствата със сигурност ще са нещо, от което ще се абстрахирам много време. Ако скачаш от клон на клон, допускаш голяма грешка”, смята певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: Венци Венц
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пилотите са му я пpъскали яко и той я взел за жена защото не му пука. Това са днешните нрави и обичаи. После тя го ревнувала вместо той нея. На кой ги разказват тия? Такива хора ви формират представите за реалност и за морал.
57
0
 
1
 
! Отговори
Да питам за Алесио преди 10 месеца
Защо пишете че Алесио Бианки,племенника на Лео Бианки дето беше в Биг Брадър е гей ? Познавам момчето ,не съм чувал до сега да прави бум бум отзад. Вие още малко и ще ги изкарате че с Венци венц си лапат един на друг и си правят федерки и си бръснат дупенцата.
56
0
 
0
 
! Отговори
Звездю преди 10 месеца
Ето ги новите BG звезди. имате много красиви бради, само да питам...
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Права е Мая Майнц.
54
0
 
4
 
! Отговори
Жена преди 10 месеца
Такъв нашарен и невчесан ако ми влезе посред нощ у нас в спалнята с намерения, ще се отбранявам с някой чехъл. Не знам коя го е взела, ама добре, че се е отървала от тоя клоун...
53
0
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 10 месеца
Както при този пал*яч*о исках да напиша. Да не би да не е такъв? :D
52
0
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 10 месеца
В днешно време бракът не е каквото е бил, за съжаление. Издържа макс до 5 години и после кой откъде е. Лошо няма, само ако се появят през това време деца, както при този *** - те го отнасят.
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички в бранша знаят че Венци Венц е любовник на Алесио Бианки , племенника на оня Лео италианеца,дето има пицария и по едно време беше в Биг Брадър и пееше някакви *** песни които никой не помни. Това гейче Алесио Бианки работеше на чичо си в пицарията и беше овършял всички мъже от персонала ,беше им правил *** из сервизните помещения и чичо му се принуди да го махне от там. Ама ето сега прави дум дум отзад с тоя Венци.
50
0
 
4
 
! Отговори
Развод преди 10 месеца
Две женички в една къща Ко праим
49
0
 
0
 
! Отговори
чазвн преди 10 месеца
леле ами сега
48
0
 
3
 
! Отговори
DDD преди 10 месеца
Няма ли кой да обясни на такива индивиди че ние сме бели хора а не от някакво племе.Уважавам традициите на хората по света но все пак ние сме други хора с други традиции.
47
0
 
2
 
! Отговори
Явор преди 10 месеца
Демокрацията няма как да се разруши и няма какво да я разруши, но трябва да се възвърне усещането за личен живот и лично пространство. Личният живот на публичните личности си е само тяхна работа, не бива да бъде на показ. Раждането е нещо свято, не е за публично хвалене, разводът е нещо лично, не бива да се използва за самореклама. Интернет и социалните мрежи превърнаха личния живот на всеки в парад, фестивал и маскарад, както и направиха политиката блудкава. Време е да се стреснем.
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Чичо N12 - Чиче, главата ти днес да не е завряна еди-къде-си, та ти идват такива "гениални" мисли?
45
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
ауууу,ПроСо Прос направо завидя на Венци Венц за великите татуировки !..И това само на гърдите му!...А като си представим и тия нагза му,картината става като платно на Полак..
44
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ми търколило се гърнето и си намерило похлупаха. Направиха малко фалшиви сцени за да ги одумват хората. То това е част от шоубизнеса. Татуирана тротинетка и златотърсачка. Нищо ново под слънцето.
43
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То каква изтривалка трябва да си за да се занимаваш с такъв.
42
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
че коя би изтърпяла за дълго такъв татуиран ром? Умно е постъпил жената, като му е била дузпата
41
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кой е тоя ? Неква рода на Джийзъса ли е?
40
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Череп на гърдите, тирбушон на ухото, змии на ръката, то си е за страх. Прилича на човекоядец.
39
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Как няма да има страхове жената, я вижте снимката на какво прилича...