Кейт Мидълтън със стилна визия на Уимбълдън

Заведе две от децата си на финала при мъжете
18 юли 2023 23:00, Дарена Найденова
1
Кейт Мидълтън със стилна визия на Уимбълдън
БГНЕС

Изминалият уикенд може спокойно да бъде описан само с една дума за голяма част от света – спортен. В събота и неделя се изиграха финалите на турнира „Уимбълдън“, а по трибуните видяхме множество познати лица от развлекателния и кралския свят. Докато при жените звездното присъствие не бе чак толкова осезаемо, не можем да кажем същото и за мъжката среща.

В неделя се изигра един великолепен мач между Карлос Алкарас и Новак Джокович, продължил почти 5 часа. Битката на корта бе наблюдавана от Брад Пит, Ариана Гранде, Идрис Елба, краля и посланика на Испания във Великобритания, Даниел Крейг и Рейчъл Вайс, Андрю Гарфилд, Том Хидълстон и много други. Холивудските величия обаче не можеха да засенчат появата на кралското семейство, което бе представлявано от Кейт Мидълтън, принц Уилям и две от трите им деца – Джордж и Шарлот. Това бе дебют за малката принцеса на тревните кортове, а батко ѝ присъства за втори път на турнира.

Преди да бъде заобиколена от най-близките си хора обаче Кейт пристигна в събота сама на трибуните, за да наблюдава мача за титлата между Онс Жабер и Маркета Вондрушова. Чехкинята успя да запише името си в историята, като се превърна в първата непоставена в схемата, която вдига титлата на „Уимбълдън“. Трофеят ѝ беше лично връчен от Кейт Мидълтън, която впечатли с избора си на тоалет.

За специалното събитие в събота принцесата на Уелс реши да се слее изцяло с обстановката, обличайки флуоресцентна зелена рокля с миди дължина на Self-Portrait. Тоалетът се отличаваше с горна част от букле с яка и къс ръкав, препасана с колан и съчетана с плисирана шифонена пола. Кейт допълни визията с перлени обеци, годежния пръстен със сапфир на принцеса Даяна, обувки в бежов цвят с остър връх, които бяха умело съчетани с малката и чанта. Върху рамото на принцесата бе закачена значка в зелено-лилав цвят, която символизираше статуса ѝ на патрон на All England Lawn Tennis and Croquet Club.

Уилям да се защитават по този начин от слънцето.

 

Лятна мода: Кейт Мидълтън с рокля, любима на Иванка Тръмп

Код розовo: Кейт Мидълтън с кукленска рокля

Кейт Мидълтън с рециклирана рокля от лято 2022

Сменяйки съвсем леко типичната си прическа, принцесата оформи кестенявата си коса на меки вълни, които бяха частично изтеглени назад в полувдигната опашка. Останалата част от блясъка включваше розови устни и фино опушено око.

Още стила на Кейт Мидълтън и принцеса Шарлот ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
В. преди 9 месеца
Брилянта няма ли да заслепи някой от играчите.