Брад Пит открадна вниманието на „Уимбълдън“

Актьорът сякаш не остарява
19 юли 2023 18:18, Дарена Найденова
7
Брад Пит открадна вниманието на „Уимбълдън“
БГНЕС

Нали знаете, че има едни хора в света, които просто привличат вниманието, дори и да не искат? Когато влязат някъде, цялата атмосфера сякаш се променя и те заемат централно място във всяка една история. Независимо колко упорито се опитват да останат незабелязани, те са истинската звезда на събитието.

Такъв човек е Брад Пит. Колкото и често да го обсъждаме, никога няма да ни омръзне, особено сега, когато сякаш е успял да обърне хода на времето и да се подмладява, въпреки че свещичките на тортата му се увеличават всяка година. В момента актьорът е във Великобритания за новия си филм, а постоянните папарашки снимки в социалните мрежи ни карат да вярваме, че някъде там има фонтан на младостта, от който Пит пие вода всяка сутрин.
 
Поводът за тази поредна статия за Брад е появата му на трибуните на „Уимбълдън“ през уикенда. 59-годишният холивудски ас се наслади на прекрасен мач между Карлос Алкарас и Новак Джокович, продължил цели пет часа. Въпреки че битката на корта си заслужаваше всяка минута, не можем да отречем, че се вълнувахме всеки път, когато някоя от камерите се насочваше към лицето на Пит.
 

Анджелина обвинява Брад Пит, че бил като разглезено дете

Нокс Джоли-Пит е копие на баща си Брад Пит

Брад Пит бави срещата на децата му с Инес де Рамон

Изглеждайки прекрасен, сякаш току-що е снимал онзи епизод от „Приятели“ в началото на 2000-те години, Брад се беше настанил сред звездни лица от ранга на Даниел Крейг, Рейчъл Вайс, Ариана Гранде, Андрю Гарфийлд и кралски величия от Великобритания и Испания. Показвайки ни, че годините наистина са само число, актьорът предизвикваше бурни реакции от зрителите, когато лицето му се появяваше на екрана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Hoqsan преди 9 месеца
Ботокс - тайната съставка
4
0
 
4
 
! Отговори
ха преди 9 месеца
глупости !
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Уникален!
2
2
 
17
 
! Отговори
Ехее преди 9 месеца
Той наистина изглежда мн добре тук.
1
5
 
23
 
! Отговори
Ген преди 9 месеца
Ей тва е зарчето на гена като се завърти както трябва. Брад алкохолик и наркоман цял живот, до ден днешен пуши по две кутии цигари на ден и си бичи айляк на 60 години изглежда кат на 30. Вижте го как изглежда като Ахил в Троя - тогава е на 40 години...