Делото Джоли срещу Пит може да се проточи

Източник твърди, че атрисата ще го протаква още няколко години
9 авг 2023 08:45, Иванка Гъркова
11
Делото Джоли срещу Пит може да се проточи
БГНЕС

Наскоро се заговори, че Анджелина Джоли и Брад Пит са готови да сложат край на бракоразводното си дело, проточило се твърде дълго. Според нова информация обаче, актрисата не смята да подаде маслинова клонка на бившия си. Предполага се, че тя смята да протака процеса поне още 4 години, за да може най-малките им деца да навършат 18.

Припомняме, че 59-годишният Брад Пит и 48-годишната му жена обявиха раздялата си през 2016 г. Тя бе продиктувана от предполагаем жесток спор в самолет.
 
Според нов доклад, макар актьорът да се справя отлично без Анджелина, тя все още не желае да започне начисто. И смята да го разиграва още дълго време, за да му върне за всичко онова, което ѝ е причинил през годините.
 
„Тя ще протака този развод, докато близнаците навършат 18“. Това твърди приятел на Пит пред NewsNation Now. И добавя, че двамата ще се виждат в съда още поне четири години.
 
Бившите съпрузи споделят децата си Мадокс на 21; Пакс на 19; Захара на 18; Шаило, която е на 17 и близнаците Нокс и Вивиан, които са на 14.
 
Пит дал около 14 милиона долара за тяхната раздяла
 
Съобщава се, че по време на мегаделото Брад е похарчил голяма сума пари за адвокати. Той дори е взел заем от 8 милиона долара, за да получи къщата за 24,5 милиона долара, която е със шест спални и 10 бани, в Лос Фелиз, Калифорния.
 

Задава ли се примирие – Брад Пит и Анджелина Джоли обмислят спиране на делата

„Давах ѝ хапчета“: Употребявала ли е Анджелина Джоли забранени вещества?

Анджелина Джоли и децата ѝ търсят нов апартамент в Ню Йорк

Междувременно Джоли продаде половината си от бизнеса с вино на компанията на Юри Шефлер Tenute del Mondo. Това не се хареса на нейният бивш мъж, който пледира в съда, че това е станало незаконно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Приятни сънища!
8
1
 
2
 
! Отговори
Маргарита преди 8 месеца
Да не говорим, че тя се намъкна между него и Дженифър, развали им брака, а сега, когато вече е разделена с Брат Пит има нахалството да се изказва дори против евентуална тяхна среща в обществото:-((. Но, каквото и да е - още само няколко години, при това далеч - и те ще минат, само би могъл повече да я намрази, но той поне ще се е отървал, а да му мисли следващият
7
1
 
0
 
! Отговори
Маргарита преди 8 месеца
Красива, но безмозъчна, инат и безотговорна, абсолютен егоист!! Та, какво толкова беше станало в самолета?? И защо, съгл. договора, вместо първо да уведоми партньора си, зад гърба му продава своя дял на външен клиент ? И дали точно е в интерес на децата точенето на процеса, а късането на връзката им с баща им, а той дали не им липсва... И т. н..Всъщност, още преди това приятел на Пит беше споделил, че Брад вече трудно издържал сцените й на ревност и настроенията й, но не се развеждал заради дец
6
5
 
4
 
! Отговори
баба Пена преди 8 месеца
Преди може да е била топ, ама мине ли 40така една жена така се сбабичосва че направо не е за гледане. Ако си махне грима и без ботокса ще бъде страшна, даже и оня дедо брат бит и той ще избега. Сбръчкана стафидка
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Лъчезарна и отдадена.
4
1
 
6
 
! Отговори
Лошо преди 8 месеца
Просто жена от зодия близнаци да ти не е в къщата.
3
0
 
11
 
! Отговори
Аз преди 8 месеца
Ами кармата работи. Не може да градиш щастието си върху чуждото нещастие. Пит имаше брак когато се хвана с Джоли... Просто им се е върнало. Така работи вселената.
2
0
 
5
 
! Отговори
Колко вълнуващо преди 8 месеца
Преместих си го
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тия пък кои са ?