Странни: Кои са най-неочакваните звездни двойки на годината?

Не само Кайли Дженър и Тимъти Шаламе изненадаха феновете си
13 сеп 2023 22:40, Теодора Драгоева
2
Странни: Кои са най-неочакваните звездни двойки на годината?
Снимка: iStock

Наскоро риалити звездата Кайли Дженър и талантливият актьор Тимъти Шаламе шокираха феновете си, след като потвърдиха романса си с целувки и нежни прегръдки, първо на концерт на Бионсе, а после и по време на мъжкия финал на тенис турнира US Open. Много хора са убедени, че Кайли (която преди излизаше предимно с рапъри) и Тимъти никак не си отиват, но истината е, че те са заедно от шест месеца и очевидно всичко помежду им върви доста гладко.

25-годишната Дженър и 27-годишният Шаламе за първи път бяха видени заедно в края на зимата и тогава много от последователите им в социалните медии смятаха, че романтиката между тях е или рекламен трик, или някакъв майтап.

Не само Кайли, която вече има две деца от рапъра Травис Скот, обърка почитателите си, започвайки връзка с холивудска звезда. В света на шоубизнеса имаше още няколко странни и неочаквани влюбени двойки, които се заформиха през 2023 г.

А ето и кои са другите романси, които се борят за наградата „най-странна двойка на годината“.

Бил Мъри и Келис

72-годишният актьор от „Изгубени в превода“ Бил Мъри изкара кратка афера с 44-годишната певица Келис. Техният странен романс първоначално разбуни духовете не само заради възрастовата им разлика, но и заради другите разлики между тях. Оказа се, че двамата са започнали да излизат след „случайна среща“. Но романтиката им, която започна през май месец, за съжаление приключи след два месеца. През август беше съобщено, че двамата са се разделили. Изпълнителката на „Milkshake“ очевидно е била тази, която е прекъснала връзката, написа вестник The Sun. Раздялата обаче е била приятелска, според вътрешен човек, който каза: „Келис и Бил все още се обичат, но нещата просто не се развиха.“

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Тимъти Шаламе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Таня преди 7 месеца
Путин и Ким Чен Ун хихихихи