Дъщерята на Радев влиза в първата си главна роля

Тя ще участва в "Дон Жуан се връща от война"
3 окт 2023 07:13, Нели Христова
103
Дъщерята на Радев влиза в първата си главна роля
Снимка: НАТФИЗ

Дъщерята на президента Румен Радев - Дарина, участва в първата за сезона премиера на НАТФИЗ - "Дон Жуан се връща от война", по текст на Йодьон фон Хорват с режисьор Крис Шарков.

Постановката е нова адаптация на популярния съвременен британски драматург Дънкан Макмилън, а действието на пиесата се развива в Берлин непосредствено след края на Първата световна война.

Дарина Радева влиза в първата си главна роля на прелъстена и изоставена от любовника Дон Жуан жена, пишат от "24 часа". След години тя се среща отново с него, вече като майка на дъщеря, но е изненадана, че той дори не помни името ѝ. Страстта между двамата отново избуява и става причина легендарният любовник да промени изцяло житейската си нагласа към света и любовта.
 
В него се превъплъщава Даниел Кукушев - най-талантливият актьор от випуск 2024 според преподавателите. Неговият герой - прочутият съблазнител Дон Жуан, се завръща от фронта, но светът вече не е същият - морален упадък, инфлация, зараждащ се феминизъм, дегероизиране на досегашните идоли, крайнолеви и крайнодесни политически настроения. В тази поствоенна криза сякаш само любовта е спасение, а Дон Жуан, противно на очакванията, търси единствената жена.

В постановката участват актьори от т.нар. Златен клас на проф. Пенко Господинов, в който е и Дарина Радева. Сред тях са Антония Гюруди, Ивана Крумова, Йоана Димитрова, Нелли Таукчи, Ралица Попова и Силвия Болярска. Студентите ще се дипломират догодина. Спектакълът ще се играе на 12 и на 21 октомври.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И КАКВО ОТ ТОВА??? АКО НЕ БЕШЕ С ТОЗИ БАЩА - ЩЕШЕ ЛИ ДА ПИШЕТЕ ВЪОБЩЕ ЗА НЕЯ?!?
58
4
 
9
 
! Отговори
до 59 преди 7 месеца
До Алекс,не просто е дъщеря на....
57
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ролята на прелъстена и изоставена от любовника си...това на татко и вече му се случи с Продължаваме измяната...
56
21
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Щом е в главната роля,значи е добра актриса.
55
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И тя ли толкоз некадърна като татко си?
54
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
90% съм сигурен, че тя не споделя вижданията на баща си. Не мога да я виня...
53
6
 
14
 
! Отговори
Изненадан преди 7 месеца
Ама и тя като баща си била актриса ли?! Но той по-добре се е ориентирал, в НАТФИЗ няма пари, да гледа от баща си какви роли играе на международната сцена и да се учи!
52
5
 
2
 
! Отговори
Аристо преди 7 месеца
Личи ли вроденият ѝ аристократизъм. Както правилно отбеляза една тв водеща преди време, за Евгения Живкова.
51
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Децата не са виновни за муй мун джалъците на техните родители.Все пак момичето се занимава с изкуство,а не е акционер в Дънди прешъс,както някои други щерки.Стига клюки.
50
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Стига протекции....
49
12
 
14
 
! Отговори
haha преди 7 месеца
Правилно е коленичила за ролята си, и то не само в пиесата ами и в живота. Пожелавам и да коленичи пред още много дон жуановци.
48
3
 
8
 
! Отговори
Рекох, че в политика преди 7 месеца
та влиза, а то какво било... еми, кой каквото го влече. Предполагам няма цял живот да е известна като "дъщерята на Радев", рано или късно трябва само да оправя в живота.
47
16
 
4
 
! Отговори
aZ-ът преди 7 месеца
Дъщерите на Кирчо поставят роли на плочките с бутилка минерална вода в ръка.
46
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
БАЩА И СЪЩО Е В ГЛАВНАТА РОЛЯ В РУСКИЯ СЕРИАЛ В БЪЛГАРИЯ
45
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Много грозна, отвратителна и бездарна бе брат. Единствената причина да играе в театъра са връзки и позицията на тате, колко ли е платил Рублю да му пуснат щерката на сцената. Знаеме как стават нещата в България.
44
12
 
15
 
! Отговори
Такива като Радев преди 7 месеца
Трябва да копат камъни в Белене
43
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За съжаление няма власт в България, която да изгони русофилите предатели и родоотстъпници от армията и обществения живот.
42
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Успех и желая, както на всички млади актьори, ама защо ни занимавате....
41
20
 
11
 
! Отговори
Чук и Гек преди 7 месеца
От злоба се превърнахте на гейове! Така ли не забелязвате под скромното облекло, какви бедра притежава Дарина!? Извратихте се и ослепяхте от политически пристрастия и не виждате хубавото! Страхувам, жал ми е за вас! Не може да ви се помогне! Вие вече сте безвъзвратно изтървани за нормално съществуване!!!
40
10
 
13
 
! Отговори
хюго капет преди 7 месеца
Дон жуан се връща от война и носи миризливите си зелени партенки на дъщерята на радеф, да ги завърши. Нормално, когато баща ти е от най-големите простаци и мерзавци в държавата, който използва положението си, за да те пробутва напред, хората да не примират от радост в отношението си към теб и да се прехласват колко си талантлива и как нямаш нищо общо с него.