Джанис към своя Чандлър: Чувствам се благословена за моментите, които споделихме

Маги Уийлър с почит към покойния Матю Пери
31 окт 2023 15:01, Дарена Найденова
10
Джанис към своя Чандлър: Чувствам се благословена за моментите, които споделихме
Снимка: Getty

Помните ли онзи епизод от „Приятели“, в който Чандлър Бинг се опитва всячески да прекрати връзката си с Джанис, но така и не събира смелост? Тогава му хрумва „брилянтната“ идея да измисли, че го изпращат на дълга командировка в Йемен, която ще продължи няколко месеца. Надеждата му е да накара Джанис да не го чака, а той някак си да остане в Ню Йорк незабелязано и да продължи живота си.

Всичко в този план звучи откачено, но хората са казали, че отчаяните времена изискват отчаяни мерки. Единственото, което Чандлър не премисля обаче е фактът, че Джанис иска да го изпрати на летището и да остане там до самото излитане на самолета. Така той е принуден да си купи билет и да тръгне по ръкава, качвайки се за Йемен.

Епизодът е забавен, но сега ще го гледаме по много по-различен начин, след като стана ясно, че Матю Пери е починал във ваната си в събота вечерта. Този път Чандлър няма да слезе от самолета, няма да се разхожда незабелязано в Ню Йорк, няма да търси начини да избяга от Джанис. Той просто е излетял някъде високо, откъдето ще наблюдава своите приятели, в които остави дълбока следа.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Чандлър Бинг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
''...Матю Пери е починал във ваната си в събота вечерта...'' само че не е във ваната, а в джакузи до басейна му навън... може гугъл да ви превежда hottube - вана, но днес.бг може да се поосведомите малко, преди да пишете глупости..
8
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Стига вече с този едноролник!
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
По това личи какво му е средното ниво на "света" - не особено високо. А когато с една подобна "новина" се прекали, тя предизвиква основно досада. Какво ново научаваме всъщност? Нищо. Вече научихме, че се е споминал един артист, като много други преди него. Понаучихме и причината - не е особено достойна,но нейсе - честа е в тези среди. И какво след това, като някой си напише кой какви "мисли" споделил по този повод? Има наистина важни неща, но те се споменават мимоходом, някои от тях - въобще.
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Има толкова статии, защото това е култов сериал, любим на милиони хора по цял свят и то от няколко поколения, а и може би най-гледаният комедиен сериал в света.
5
3
 
10
 
! Отговори
иванова преди 6 месеца
Щом не Ви интересува, не четете!
4
6
 
1
 
! Отговори
Pedro преди 6 месеца
До АнонименКакво да се говори за тоя евангелист?Тръмпар!!!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В Коса Фред Бъргър се качи вместо Клод на Б52 за Виетнам.
2
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Колко статии има тук за смъртта на този актьор? И 99% са с някакви тотални безсмислени факти - коя/кой какво бил изръсил. Схванете, че това не интересува никого.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз израснах с този сериал, но кагато видях Матю Пери в последния филм- "Приятели отново заедно", си помислих, че изглежда неописуемо зле. Така, че поне за мен случилото се е шок, но не и изненада.