Ал Пачино ще плаща по $30 хиляди на майката на бебето си

29-годишната Нур Алфала ще взима парите като издръжка
32
Ал Пачино ще плаща по $30 хиляди на майката на бебето си
Снимка: Getty

83-годишният Ал Пачино и 29-годишната му приятелка Нур Алфала са уредили финансовите си взаимоотношения няколко месеца, след появата на тяхното бебе.

Холивудската легенда ще трябва да плаща на Нур над 30 хиляди долара на месец издръжка, твърди сайтът Page Six. Освен това, съдия от Лос Анджелис нареди на звездата да плати на Алфала 110 хиляди долара предварително, преди да продължи с месечните плащания, както и да ѝ даде още 13 хиляди долара за акушерката, която се е грижила за детето през нощта, както и да покрие всички медицински сметки извън здравното осигуряване на невръстния им син.

Не само това, но на Пачино е наредено да направи годишен депозит от 15 хиляди долара в образователен фонд, също за най-малкия си син, върху когото с Нур ще имат съвместно законно попечителство, но тя ще има основно физическо такова.

Двойката за първи път беше романтично свързана през април 2022 г., но по-късно беше разкрито, че Ал и Нур са се запознали по време на пандемията от COVID-19.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Ал Пачино
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
29г.!? Аааа, таа работа без приятелски огън не става!
24
0
 
0
 
! Отговори
Itso преди 6 месеца
С тези пари щеше да е нон-стоп в компанията на добри компаньонки и *** - кеф ти секс, кеф ти общуване с другия пол. Явно не е от най-умните - на всички жени целта им е да си направят бебе защото само така може да задържат връзката или да си осигурят финансова независимост. Наполеон го е казал, а той е бил умен човек.
23
0
 
3
 
! Отговори
... преди 6 месеца
До до 17 ! На години сигурно съм по- голям от теб! Не ми плащат за да имам мнение ! Пълно "щастие" можеш да имаш само в Тюрьмата на народите/по Достоевски/, но трябва да си влюбен в Самодержавеца! В Щатите искат да се работи!
22
3
 
3
 
! Отговори
до 17 преди 6 месеца
Не знам на колко години си или колко ти плащат да пласираш стара пропаганда. И ние преди 30 години мислехме, че САЩ са най справедливата страна, защитник на всички потискани и тормозени от диктатори общества. Страната на пълното щастие и свобода. Обичахме Америка и америанците , докато се сблъскахме с неприятната реалност там. Отворихме си очите , когато разбрахме ,че сме повярвали на един мит, всичко е лъжа.
21
1
 
0
 
! Отговори
До 23 преди 6 месеца
Минималната зависи в кой щат си, в Сан Франциско е 98 хиляди долара, в Ню Йорк е 80 хиляди долара, някъде в средните щати, където живеят амиши, да, годишната минимална заплата е 30 хиляди долара.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
С толкива пара, заминавам с дечко за Барселона и ла ви шока, рива виа ла ханта емста локаааа, текила бланкооооо
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"30 хиляди на месец в САЩ изобщо не са толкова много пари, колкото си мислиш" - Минималната е 2400 долара. Ако го приравниш с нашиата минимлана, ще е като да взима почти 10000 лева на месец. Айде, да не я оплакваме, а?
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Лекарите започват на 600 хиляди долара годишна заплата, а хирурзите взимат между 1 и 2 милиона на година. " - Започват дръжки. Хируга ги взима тея пари за 3 до 8, но само в топ 4 щата.
17
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ау Пикочино !
16
4
 
7
 
! Отговори
До 16 преди 6 месеца
Никой не ти говори за нископлатена работа за хора без образование и никакви особени умения, говоря за завършено образование от което има нужда. Лекарите започват на 600 хиляди долара годишна заплата, а хирурзите взимат между 1 и 2 милиона на година. Една медицинска сестра в САЩ получава 190 хиляди долара на година. Адвокатите започват с 300 хиляди долара годишна заплата, програмисти и инженери започват на 180 хиляди долара и лесно на 5тата година стигат 380 хиляди долара.
15
6
 
6
 
! Отговори
До 14 преди 6 месеца
Пълни пропагандни глупости ! Няма да повярваш , ама и други хора са живели и работили в краварника , така че се знае всичко за "американската мечта" и холивудската пошла пропаганда и реалната мизepия която цари повсеместно в Северна Америка !
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До ПроСоТоТова е доброволен акт.Съответно ползите негативите и последствията се носят и от двамата.В случая от мъжа финансови от жената плаща с нейния живот време ресурси.Щото ако не беше забременяла примерно можеше да забременее от Илон Мъск или пък просто да си живее живота.А сега може това дете да и вгорчи яко живота.То хубаво 30К месечно но пък ако утре срещне голямата любов и не я искат заради детето?
13
3
 
8
 
! Отговори
До Алекс преди 6 месеца
30 хиляди на месец в САЩ изобщо не са толкова много пари, колкото си мислиш. С 30К ще живеешОК, но не богато. 27% от американското население получава над 400 хиляди долара годишно.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 8 - Бъди рахат! Щом е припознал изтърсачето, значи му е осигурил място и в завещанието си.
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А сигурен ли е, че бебето е негово? Може и да спести тези пари, ако направи проверка!
10
1
 
4
 
! Отговори
Махленският философ преди 6 месеца
Момите да вземат пример от Нур Алфала (по-долу Алекс N7 обяснява защо). Мъжете да преценят положението на дедето и да си направят изводите.
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Въпросът е как дядото е успял да направи бебето?
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пък през това време Алфала ще се мандръса здраво с когото си иска ще ходи на маникюр, педикюр, фризьор и на масаж.
7
3
 
21
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
30 000$ на месец.Достатъчно е и за детето,и за майката.Може да не пипа работа.Едно плющене с правилния мъж и си осигуряваш живота.Успешна златотърсачка.
6
3
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 6 месеца
странна работа ....В ДОБРОВОЛНИЯ секс участват и мъжа и жената с едни и същи намерения-за удоволствието..А после защо само мъжът да носи негативите?..Ако е ИЗНАСИЛИЛ въпросната,тогава ДА-да "Влачне последствията" ,както се изрази полицай Крафтрий..А те играли заедно и доброволно хорцето,обаче после мъжът да плаща...Наистина не разбирам МОТИВИТЕ за това..