Синът на Матю Макконъхи го поздрави мило за рождения му ден

Актьорът навърши 54 години в събота
11
Синът на Матю Макконъхи го поздрави мило за рождения му ден
Снимка: Getty

Матю Макконъхи отпразнува рождения си ден с помощта на най-важните за него хора – съпругата му Камила и трите им деца.

Актьорът, който навърши 54 години в събота, организира футболен ден за приятелите и семейството си в родния си Тексас, получавайки серия от пожелания, включително и от сина си Леви, който през лятото получи разрешение да си направи профил в социалната мрежа Instagram. Момчето използва свободата си и изля цялата си любов към известния си баща, с което определено е успял да просълзи емоционалния Матю.

„Хората познават Матю Макконъхи като актьор, а сега и като писател, но аз го познавам като баща. Мъжът, който винаги намира време за нас, независимо от всичко, мъжът, който винаги е до нас, независимо от всичко, и мъжът, който ме научи да оценявам пътешествието, а не дестинацията. Пътуването тепърва започва... Честит рожден ден, татко“, написа Леви под серията от снимки.

Цялата статия за Матю можете да четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Матю Макконъхи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Instagram pedo преди 6 месеца
Местяго за пореден път. И моите деца ме поздравиха за моя рожден ден, 7ми ноември. Що не пишеш за мен маНЕнаДарено? Само че аз не позволявам на децата си да си правят профили в сатанистко педофилски мрежи.
5
2
 
2
 
! Отговори
До История преди 6 месеца
Поуката е да не се е*аваш с бате Любо. :)))
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
НАЙ-ГОЛЕМИЯ! Който не е съгласен с мен, да са гътни от изнасилване от стадо бесни нересиии!
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До ИСТОРИЯ 2 - Жалко, че си оцелял и си изкарал чак до днес, та да ни пишеш глупсотите си ...
2
4
 
4
 
! Отговори
ИСТОРИЯ преди 6 месеца
та хората отбраниха дядо Сандо и вика на бате Любо-не те ли е срам да си биеш така бащата. Дядо Сандо стана, взе си бастунчето помня и си влезе в блока засрамен и малко ревеше. А бате Любо като все едно нищо не е станало, си седна на масата и си продължи да пие. Ужас. Бях малък тогава, никога няма да го забравя.
1
4
 
3
 
! Отговори
ИСТОРИЯ преди 6 месеца
Бях малък, играхме си пред блока с другарчета от блока и съседните. Имахме един съсед, бате Любо, много пиеше и си имаше любовница от блока, една стара мома. И един ден така пак пиеше пред кръчмата на блока, излиза баща му, дядо Сандо му викахме, и му бе казал- Не та ли е срам, жената ти се пребива от работа, а ти пустия алкохолик, бабаит и ***, прибирай са веднага! Оле, бате Любо кат стана, масата бутна , кат фана да рита дядо Сандо, на земята го събори, риташе го, намесиха се хора,