Рълев надви Дунев и се окичи с Огърлицата на безсмъртието

Капитанът на Гладиаторите избра лично предимство
22 ное 2023 09:49, Александър Попов
65
Рълев надви Дунев и се окичи с Огърлицата на безсмъртието
Снимка: Игри на волята

Зъботехникът Иван Рълев победи олимпиеца Красимир Дунев в последната капитанска битка за сезон 5 на "Игри на волята". Той избра да вземе лично предимство и прибра за себе си Огърлицата на безсмъртието, която му осигурява таен имунитет на номинационен съвет и 50 златни гроша.

Така капитанът на Гладиаторите добави в инвентара си още един важен предмет след като вече завоюва Сабите на спасението.

Красимир Дунев беше първият и последен лидер на Старейшините. Той се бори до последно, но Рълев демонстрира повече бързина и сила на Арената. Следващите две номинационни битки в сряда и четвъртък ще бъдат ключови, защото ще определят двамата участници, които ще се изправят в последната елиминационна битка преди сливането на племената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: Игри на волята
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
ами, преди 6 месеца
Не видях нищо Уау от Рълев. Победи Дунев само защото е на половината на годините му. Нищо друго. Може да е кофти характер олимпиеца но не се отказа, изигра си цялото трасе, настигна го на дракона с топчето.Ето,че може и без предимство от съюзник да се играят игрите.Рълев спечели само на късмет.
41
0
 
2
 
! Отговори
ха, ха преди 6 месеца
На Ването Рълев снощи Димо направо да му беше връчил чека от 100 000 и да се приключва индийската сапунка. То 150 гроша,огърлица,преди още една. Бетонираха му финала. Чичко Скрудж прибира всичко,да му бяхте дали и ограбените от Момчил грошове а и Дуневите също.Така цирка щеше да е пълен с фаворизирането му от продукцията.
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Още малко и ше се изтръмбушат.
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ръБев е мн грозен ,хитър и злобен ззззз съз зъбагите и клюна ! -двамката с оназ бабаяга да ги пращат не на финал ,а в Космоса да плашат извънземните ! с всичките пари на Земята грозната душица пак избива отвън и става на,ей таквиз чудовища.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма смисъл да се занимавам повече с теб. То се говори и спори с човек, който може да мисли какво му се говори, а ти явно не си. Имам си по-интересни и приятни занимания от това да се занимавам с такъв ограничен човек.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Че ти имаш ли акъл да направиш и дете. Не ти личи по нищо. Ама то и ония от махалите имат, а и те като теб умни. Изобщо не разбра от началото първите ми коментари и започна да пишеш глупости, пък после аз не съм те бил разбрал. Ти поначало не разбра за какво се говори.
36
0
 
0
 
! Отговори
до 44 и 45 преди 6 месеца
Лелее, вярно си страшно умствено ограничен. Абсолютно в нищо не си ме оборил. Нито си дал някакви смислени отговори или аргументи на моите коментари поради една причина - не може да ги разбереш. Не ти стига явно сивото вещество, за да разбереш какво ти се казва. Явно си на доста ниско интелектуално ниво.
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 45 Мхм, виждам че развя бялото знаме. Така е, моето дете, пред истината и боговете са безсилни! Запомни: най-голямата сила на този свят е истината! Аре у лево!
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 42 Давай аргументите, мозък! В кое не те оборих, мозък? Засегна и детето ми даже. 37- ми пост прочете ли ми, мозък?
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 41 Продължаваш да не можеш да се обосновеш кое не разбирам. Причината е ясна- нямаш идея как да го направиш, понеже ти го нахаквам яко с аргументи, а ти си безпомощен срещу тях.
32
0
 
0
 
! Отговори
до 42 преди 6 месеца
Напротив. Аз се обосновавам, но ти не разбираш. Проблема не е в моя телевизор, а в твоя. Не знам не разбираш ли какво ти се говори. Вероятно е така.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 41 от 39 Мда, не можеш да се обосновеш, затова ти го набивам яко аргументирано!
30
0
 
0
 
! Отговори
до 41 преди 6 месеца
Тцтцтц. С всяко изказване доказваш думите ми, че не си от интелигентните хора. Даже си далеч от тях. Не можеш не само да осмислиш какво ти се казва, но и да го прочетеш правилно.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 39 Явно ти си проооостия като не можеш да се обосновеш. Какви думи са им вменявал? По начина по който разсъждават следват изводи които си правя за тях. Кое не разбра ве, прооост?
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 38 Детето ми за да свикне да залага първо трябва да изпадне в такава ситуация в която изпадна Момчил. Тоест да го задължат да залага. В реалния живот кой те задължава да залагаш, че да станеш комарджия? Ти къде отиде беееее?
27
0
 
1
 
! Отговори
до 34 преди 6 месеца
Двете неща нямат нищо общо. Едното (колкото и да е нередно да се излъчва, особено по всяко време през деня) си е реклама, която си е снимана като такава и на участниците им е платено да са рекламни лица. А другото е уж състезателно предаване, ама в него открито не само показват как се залага, ами и задължават това да се прави. Разбираш ли какво имам предвид. Мислиш си, че детето ти уж гледа състезателно предаване, а то подсъзнателно го карат да свиква със залаганията.
26
1
 
5
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 6 месеца
И този като в предишния сезон разчита на жени да стигне до финала. Елементарна схема без капка достойнство в нея, но все пак ефективна. Пари ще вземеш, уважение никога! Помни го докато правиш протези.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 33 Значи проблема за теб е, че тия от Игри на волята не са си платили за скритото рекламиране на хазарт???!!!! Значи за теб като си платят хората за открито рекламиране на хазарт като EFBET, няма проблем? Всичко е в реда на нещата? Муахахахаахахаа...
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 33 Оттам трябва да започнеш= че си против. И в този ред на мисли трябва първо да споменеш EFBET които го правят открито и които участници получават хиляди в тези реклами, а Момчил щеше да получи едно виждане с роднините си по лаптопа. Май е голяма разликата в наградите за рекламация при Момчил и при Стоичков, Рачков, Балъков и ония другите с тях участвали в EFBET? A?
23
1
 
1
 
! Отговори
до 31 преди 6 месеца
Никой не е казал, че съм ЗА. Твърдо против съм. Просто ти обяснявам каква е разликата между двете, но май не си достатъчно интелигентен още, че да разбереш какво ти се говори. Очевидно не разбираш. Кофти за теб ако си на такова ниво.