Селена Гомес, Кендъл Дженър и Хейли Бийбър блеснаха на събитие

Те бяха на 3-ата годишна галавечер на Академията в Лос Анджелис
6
Селена Гомес, Кендъл Дженър и Хейли Бийбър блеснаха на събитие
Снимка: Getty Images

Селена Гомес се появи във великолепна черна рокля, Кендъл Дженър и Хейли Бийбър заложиха на зашеметяващи секси тоалети, докато трите дами предвождаха звездния парад на 3-ата годишна галавечер на Academy Museum в Лос Анджелис

За специалния повод 31-годишната Селена се появи облечена в разкошна черна рокля с шлейф. Тоалетът се отличаваше най-вече със сребрист металик, халтер с пайети и деколте с отворени рамена. Що се отнася до аксесоарите, Гомес беше обсипана с диаманти на Tiffany & Co., носейки чифт висящи обеци, лъскава гривна с маншет и масивен ефектен пръстен.

Селена беше пригладила назад шоколадовокафявата си коса в излъскан кок, а лицето ѝ изглеждаше сияйно с розов, нежен грим. Тя беше сложила и подходящи оперни ръкавици към роклята си, която беше в стил русалка.

Бившата звезда на „Дисни“ не беше единствената, която привлече вниманието с роклята си на въпросното звездно събитие. Същото направи и нейната отдавнашна конкурентка – 27-годишният модел Хейли Бийбър (двете дами от години се мразят, тъй като едната е бивша, а другата настояща любима на Джъстин Бийбър), както и 28-годишната риалити звезда Кендъл Дженър. И двете дами изглеждаха невероятно в прилепнали рокли, акцентирайки върху стройните си фигури.

Цялата статия можете да прочетете: Tialoto.bg

Източник: Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Дядо Кольо преди 4 месеца
Така като гледам и трите имат нужда от забавления с истински мъже.Заобиколени са от джендери там в Амярика.И трите плачат за дебелия.Да дойдат на село в кръчмата при мен и моята компания да им покажем къде зимуват раците.Ще го отнесат и трите като куцо пиле домат.Ще им свием сърмите.
1
5
 
2
 
! Отговори
Майко, мила! преди 4 месеца
А бобърката с грозотията си ги заслепила!