Опра Уинфри предизвика скандал: Отслабнала с Оземпик?

9 дек 2023 22:45, Нели Христова
21
Опра Уинфри предизвика скандал: Отслабнала с Оземпик?
Снимка: БГНЕС

Опра Уинфри разказа как е отслабнала с 18 килограма по естествен начин в разговор с "Entertainment Tonight". 69-годишната телевизионна водеща опроверга слуховете, че е отслабнала благодарение на Ozempic - популярно сред знаменитостите лекарство за лечение на диабет.

"Не само едно нещо ми помогна да отслабна, а комплекс от мерки. Трябваше да променя много неща в начина си на живот. И възнамерявам да продължа да го правя. Днес, например, бях на бягащата пътека" - разказа тя пред журналист на изданието на неотдавнашната премиера на филма "Пурпурен цвят". Трябва да се отбележи, че Опра отслабва постепенно: миналата година се забеляза, че се е освободила от няколко излишни килограма.

Въпреки това мнозина продължават да са скептични към твърденията на звездата, че е отслабнала по естествен път. Преобразяването на телевизионната водеща се обсъжда активно в социалните мрежи, като се чудят как е успяла да се промени толкова бързо. "Това е факт: Опра отслабна драстично! Нима, следвайки други звезди, се е закачила за инжекциите за диабетици? Трудно е да не заподозреш тези, които цял живот са били пълни, а за кратко са се вталили", отбелязва телеграмният канал " Only nobody".

Опра Уинфри и преди е настоявала, че не е използвала лекарства за отслабване. През септември тя разказа за борбата си с наднорменото тегло, докато говореше на представянето на телевизионната си поредица "Животът, който искате". "Не познавам друга публична личност, чиито проблеми с теглото да са били обсъждани толкова много, колкото моите. Това е една от причините да се срамувам толкова много от тях и дори когато за първи път чух за лекарствата за отслабване, си казах: "Трябва да го направя самичка, защото ако взема лекарството, това ще е твърде лесен изход, но опасен избор", цитира думите ѝ Daily Mail.

Тя добави, че е решила да "поеме по трудния път и да продължи да върви към целта си, сякаш е на върха на планина", и честно да "изстрада по-добрата си физическа форма".

Опра беше категорична, че "нашият свят винаги се е срамувал от хората с наднормено тегло" и че хората със затлъстяване "винаги са били третирани по различен и грозен начин".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Има стотици причини да не харесвате холивудската свооодница опра и това, че е заслабнала с оземпик е най-малката! Целият шоу-елит проповядва, че да си дееебел е смело, здравословно, естествено, красиво, естеетично... но същите тези проповедници веднага биха заслабнали ако намерят лесен начин. Спомнете си адел колко хейт отнесе след като свали кила, че даже имаше наглостта да признае колко по-добре се чувства и колко повече се харесва.. аууу сакън! *** как така няма да се харесва дебеела.. ужаст!
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хахахаха, голяма веселба настана.. некав тотален шизоф.ренизъм. Първо оземпик не е нито нелагален, нито забранен, даже ФДА го е пропознала като лекарство за контрол на теглото! Приказката за "ама това е за диабетици" може да си я .. там дето .. сещате се! Да, едно лекарство може да има повече от едно приложения! Второ - главният проблем е, че приемането на дебелаците е официална политика! Някак не върви известни хора да отслабват.. един вид признават, че не е ок да си дебеел, съответно ги хейтят
10
1
 
2
 
! Отговори
? преди 4 месеца
Това снимка от карнавал ли е? - щот човек като погледне другата до нея, за какво да си помисли?
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само си представи колко мързелив и лаком трябва да си, за да си милионер и с всичкото време и възможности пак не може да отслабнеш.
8
2
 
5
 
! Отговори
атввч„м преди 4 месеца
направо повярвахе, че тая е отслабнала без оземпик, хахахаха!!!
7
0
 
16
 
! Отговори
До Амед преди 4 месеца
Неква си милиардерка, братле.
6
8
 
8
 
! Отговори
Амед преди 4 месеца
Тая па каква е ??
5
2
 
0
 
! Отговори
До 10 преди 4 месеца
Не беше ли Ружа Игнатова единствената в топ 10 издирвани от ЦРУ, ама тя пък най вероятно е дала фира
4
6
 
13
 
! Отговори
Ама преди 4 месеца
Нали Щатите са расистка държава, защо тази е най-богатата жена в света !?
3
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Как няма да бъдеш третиран по грозен начин, когато се тъпчеш грозно като прасе. То да е едно нещо, но колкото повече дебелеят, толкова и по-нагли и груби стават
2
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Цял живот не отслабнала и сега на 60 г., о чудо. Вярваме и, че ей така хоп и тя отслабнала. Ходят да ги им източват сланините, да им опънат лицата, да ги подмладяват.
1
3
 
9
 
! Отговори
Антонио Ресио преди 4 месеца
Каква и е градинката?