Бременната Сиена Милър позира с младия си любим за Vogue

Актрисата показва 11-годишната си дъщеря Марлоу
15 дек 2023 21:00, Теодора Драгоева
8
Бременната Сиена Милър позира с младия си любим за Vogue
Снимка: Getty Images

Сиена Милър, която очаква второто си дете тази зима, показва своя корем в новия брой на списание Vogue, чиято корица краси. Фотосесията с британската актриса е дело на известната модна фотографка Ани Лейбовиц. В интервюто за  изданието бъдещата майка. разкрива пола на бебето и споделя, че това е непланирана бременност. Освен това тя позира със своята 11-годишна дъщеря Марлоу и с 27-годишния си приятел Оли Грийн.

41-годишната блондинка потвърждава, че очаква второ момиченце, което ще е първо за Грийн. Тя споделя Марлоу с бившия си годеник – актьорът Том Стъридж, който в момента е сгоден за модела Алекса Чънг.

На няколко кадъра Сиена позира заедно с Марлоу, която носи облекло на Zara, включващо голям пуловер в цвят слонова кост, плисирана карирана минипола и зелени гумени ботуши. 11-годишното момиче всъщност е „ветеран“ на Vogue, като направи своя дебют в списанието на възраст от две години за корицата на майка си от януари 2015 г.

Що се отнася до Милър, тя демонстрира набор от различни зашеметяващи облекла за бременни по време на снимките си, включително развяваща се червена рокля на Valentino, която носи в замечтана снимка на брега, и костюм на Dolce & Gabbana на райета, който носи разкопчан, за да покаже корема си.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Сиена Милър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Да доиде преди 5 месеца
Да и направя и аз едно да им станат две да си ги гледат там
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Някой път някоя НОРМАЛНА щи ни покажеге ли все пак ?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Брао!!! Тая не я знам коя е.
2
0
 
6
 
! Отговори
Боби преди 5 месеца
И аз търся така някоя да се върже и да забременее от мен, ама няма. Нещата не стават като по филмите, а вече съм на 32 :).
1
0
 
2
 
! Отговори
мх преди 5 месеца
ми добре , и квооо ?