Най-красивите звездни булки за 2023 година

Кои красивици казаха "Да"?
28 дек 2023 22:12, Теодора Драгоева
2
Най-красивите звездни булки за 2023 година
Снимка: Getty Images

Всяка година смятаме, че сме видели най-красивите, най-стилните или най-странните звездни булчински рокли, докато не настъпи следващата година. А 2023 година беше изпълнена с вдъхновение за булките по цял свят, идващо от различни известни дами. От скромната дантелена рокля на актрисата Наоми Уотс, през елегантната визия на София Ричи, до романтичната рокля на Маргарет Куали.

Тази година булчинският меморандум носеше термина „минимална елегантност“ и с всяка церемония – в Йордания, Южна Франция и Майорка – звездите подчертаваха тази идея, а техните рокли бяха като видения, изплетени от коприна, сатен и дантела.

А ето и кои бяха най-ефектните булки сред знаменитостите, които вдигнаха сватби през 2023 г.:

София Ричи

Дъщерята на Лайънъл Ричи се омъжи за музикалния изпълнител Елиът Грейндж на 22 април в Hotel du Cap-Eden-Rock в Антиб, Франция. София носеше две красиви рокли на Chanel, като се започне с една украсена с деколте с инициалите на двойката и датата на сватбата, зашити във вътрешната подплата.

София каза на последователите си в Instagram, че това не е стилът, който първоначално е искала: „Винаги съм имала тази идея, че булчинската ми рокля ще е като на принцеса и ще е голяма, но когато остарях, осъзнах, че искам нещо малко по-просто. Може би „обикновено“ е точната дума, защото роклята ми определено не е проста!“

Кои други звезди вдигнаха тежки сватби през 2023 г. разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: София Ричи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз за мене най красивата булка е Копейкин :)))