Враждата има ползи: Какво изкопира Кейт от Меган?

Мидълтън възприе някои навици от Маркъл
7
Враждата има ползи: Какво изкопира Кейт от Меган?
Снимка: Getty Images

Сравненията между Кейт и Меган, които се омъжиха за синовете на крал Чарлз и Даяна, вървят почти ежедневно. Започнаха с модните битки, след това започнаха да сравняват образованието, маниерите и нагласите на херцогините, а по-късно започнаха да преизчисляват техните банкови сметки. Проучванията показват, че британците традиционно предпочитат Кейт Мидълтън, но въпреки слуховете за ожесточена вражда, тя очевидно е научила много от снаха си, херцогинята на Съсекс.

Появата на Меган в британското кралско семейство не може да не повлияе на начина, по който членовете му сега се държат, изглеждат, изграждат отношения с обществеността и като цяло се отнасят към техния статус. Херцогиня Катрин също придоби доста навици, които улесниха живота й.

Стилът на Кейт стана по-семпъл

Херцогините на Кеймбридж и Съсекс все още се обличат по различен начин, но с появата на Меган Кейт явно започна да си дава малко свобода, отдалечавайки се от най-строго скроения официален гардероб. Сега дрехите й изглеждат по-ежедневни, а самата херцогиня изглежда по-семпло в добрия смисъл, дори се появява с маратонки. Съпругата на принц Хари, по време на живота си в кралското семейство, не се поколеба да носи дънки и рокли, а откакто се премести в Америка, не се ограничава в нищо.

Уилям и Кейт започнаха да показват привързаност

Едно от негласните правила на кралското семейство е забраната да се демонстрират чувства на публични прояви. Хари и Меган бързо взеха надмощие, като непрекъснато се държаха за ръце и се докосваха. Уилям и Кейт също започнаха да показват по-често привързаност публично.

Катрин говори повече за емоциите

Един от талантите на Меган е да предава точно чувствата си в един или друг момент. Кейт едва ли умишлено възприе този маниер, но явно започна да говори повече за чувства и преживявания. По време на видео разговори и срещи тя не се поколеба да говори колко се е срамувала, че не е казала на децата си за великденските празници, принуждавайки ги да продължат да учат или как Джордж иска да е на мястото на Шарлот.

Вижте още кои четири навика Кейт припозна от Меган тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Написаното е тотална глупост. Катрин се облича семпло от първия си ден в кралското семейство.Първото нещо, с което стана известна, е, че носеше нискобюджетни дрехи и че обличаше тоалетите си многократно.На Хари жена му за една година в кралското семейство потроши 1 милион лири за парцалки. Уилям и Катрин винаги са показвали привързаност,но на служебните ангажименти избягват,за да не отвличат вниманието от каузата.Катрин се ангажира с психичното здраве години, преди да е чувала за жалката актриса
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Оу, колко добре се е получило
1
28
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Копие не значи оригинал. Просто копие. Скумрията Кейт и на челна стойка да застане, пак не може да се сравни с Меган.