Хейли Бийбър по прашки в Барбадос

Постна провокативни снимки
Обновена: 9 яну 2024 22:11 | 9 яну 2024 21:46, Ивета Иванова
14
Хейли Бийбър по прашки в Барбадос
Снимка: БГНЕС

 Хейли Бийбър също зарадва феновете си с провокативни снимки за новата година.

Още през миналата седмица стана ясно, че моделката и близката ѝ приятелка Кендъл Дженър са посрещнали 2024 г. на екзотично място - Барбадос.
 
Кендъл вече публикува снимки от плажа, като на една от тях позира с Хейли. Госпожа Бийбър също качи серия кадри в профила си в Instagram и очарова с визията си.
 
На първата снимка манекенката е в гръб, позира по прозрачна бяла рокля на плажа сред палми. Третият кадър предизвика истински фурор. Там Хейли пак е в гръб, върви по мост, с бяла риза е, сламена шапка и по зелено долнище на бански тип прашка. Звездата носи и зелена чанта, която си отива с долнището.
 
Красавицата позира и на яхта със същия бански, като там вече се вижда и горнището му. По банският има и жълти кантове.
 
Шестата снимка също удиви последователите на Бийбър. Там тя е на яхтата, позира в гръб по банския тип прашка и отново омайва със стройната си фигура.
 
Моделката е качила и снимки на пейзажи, клип от океана, както и снимка от пясъка, на която тя е по бял потник и металическа пола в синьо, зелено и с розови флорални мотиви. Хейли позира на фона на красив залез.
 
Звездата се е снимала и по широка тениска на райета в синьо и сиво.
 
Хейли Бийбър събра много комплименти за тялото си и чудесната форма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
С такъв дирник яко газ и изпарения пуска
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тая да не ходи на лов за катерици с тия прашки
3
4
 
3
 
! Отговори
Какъв преди 3 месеца
"Мъж" е този Джъстин Бийбър и как са могли и могат милиони момичета да са влюбени в него, след като позволява на жена си да се държи публично като уличница пред милиони мъже? Не си представям турска знаменитост да остави така половинката си, още повече, ако е от обикновенно семейство, какъвто е Джъстин! Явно преди 13 - тина години е имало причина да влезе в г...й бар! Всъщност това е поредния отровен плод на Лутеровата Деформация, от която започна началото на края за Европейското Християнство!
2
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ужас, толкова тъжна изглежда...
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Моят дядо Влайчо на село беше свещеник навремето, голям поп, много разбираше и тълкуваше библейските учения и Господните праведи. Казваше на момичетата и жените - нема да са разголвате и се обличайте с по-прибрани, оти на другио свет голите места огън ще ви ги гори.