Кои бяха най-добре облечените звезди на "Златен глобус"?

Истински парад на красотата
0
Кои бяха най-добре облечените звезди на "Златен глобус"?
Снимка: Getty Images

Наградният сезон в Холивуд официално започна с церемонията „Златен глобус“ в Лос Анджелис. Това бе и първото събитие, на което актьорите и актрисите имаха възможността да присъстват след началото на стачката си през лятото. По време на протестите нито един от тях нямаше право да промотира свои проекти, да се снима в нови или да стъпва на червен килим.

След дълга пауза от светлината на прожекторите, дамите определено имаха какво да покажат на фотографите в Ел Ей. Голяма част от тях не спечелиха така желаните награди, но пък попаднаха в списъка с най-добре облечени звезди, което е утешително отличие. Селена Гомес дойде без приятеля си Бени Бланко, но пък Джей Ло и Бен Афлек показаха любовта си пред всички. Тейлър Суифт за първи път бе номинирана заради филма си The Eras Tour, а Ема Стоун стартира похода си към поредния „Оскар“ със „Златен глобус“ за най-добра актриса.

Преди обаче всички награди да бъдат раздадени и да чуем благодарствените речи на победителите, червеният килим в Лос Анджелис посрещна много красиви дами и господа, които си заслужиха място в нашата модна класация.

Най-добре облечените звезди на „Златен глобус“

Тейлър Суифт

Тейлър Суифт стана известна със своите бляскави сребърни тоалети, но този път заложи на зелен металик от Gucci. Голяма част от феновете ѝ сравниха тоалета със змийска кожа и помислиха, че това е намек за албума ѝ Reputation, който бе написан за всички критици, в частност към Кание Уест и Ким Кардашян. Изпълнителката комбинира роклята със зелени токчета от Christian Louboutin и бижута от De Beers.

Кои бяха другите най-стилно облечени звезди на наградите, четете в Tialoto.bg

Източник:Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Златен глобус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари