Приеха Уилям Дефо в Алеята на славата в Холивуд

68-годишният актьор благодари първо на съпругата си
9 яну 2024 14:20, Петър Бойчев
4
Приеха Уилям Дефо в Алеята на славата в Холивуд
Снимка сп. People

В понеделник Холивудската алея на славата даде началото на първата си звездна церемония за годината, като награди Уилям Дефо със звезда на булевард Холивуд в Лос Анджелис.

Докато 68-годишният актьор от "Спайдър мен" говореше пред тълпа, събрана на кръстовището на Холивуд и Вайн Стрийт в Лос Анджелис, той извика съпругата си Джиада Колагранде, режисьор и музикант, за когото е женен от 2005 г.
"Накрая, благодаря на съпругата ми Джиада Колагранде, която ме учи на благодарност и ми напомня да не плюя на късмета си“, сподели той в края на речта си.

На церемонията присъстваха звездните приятели на Дефо Патриша Аркет, Педро Паскал, Марк Ръфало, Камила Мороне и Гилермо Дел Торо и други, писа сп. People.

"Просто искам да кажа, че е прекрасно да бъда част от тази общност от артисти -  хора, които споделяйки своя опит си представят гледните точки на другите, разказват истории и размишляват върху това, което е, беше и най-важното - може да бъде,“ каза Дефо. "Те ни карат да се чувстваме по-близки един до друг и ни свързват, създавайки важен диалог, особено необходим в тези откъснати, движени от технологиите и разделени времена. Така че се радвам, че съм с хора като тези и се надявам, че по някакъв начин правим този свят по-добър."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
хахахxaxa преди 3 месеца
Жалко,че в България никой незнае че тези зведи се купуват :)
3
0
 
0
 
! Отговори
Британски учЕн преди 3 месеца
Тоз горкия само злодеи играе, такава му е физиономията.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Крайно време беше!
1
0
 
11
 
! Отговори
Дони преди 3 месеца
Фантастичен!