Спътницата на Ален Делон: Опитват се да го убият

Тя е подала иск в прокуратурата
15 яну 2024 08:15, Нели Христова
36
Спътницата на Ален Делон: Опитват се да го убият
Снимка: БГНЕС

Спътницата на френския актьор Ален Делон Хироми Ролен се е обърнала към прокуратурата, обвинявайки децата му в "опит за предумишлено убийство" на артиста, пише вестник "Фигаро", позовавайки се на информиран източник.

"Жената, която нарича себе си спътница на Ален Делон в живота, е изпратила до прокуратурата писмо, в което иска от прокурора <...> да бъде проведено "спешно разследване" на фактите, които според нея са сходни с "опит за предумишлено убийство" на 88-годишния актьор от страна на неговите деца", уточнява вестникът.

Според съобщения в медиите Делон страда от рак на кръвта - дифузен лимфом.

Според статията Ролен обвинява децата на актьора, че уж са спрели лечението му, въпреки че са осъзнавали, че то е "жизненоважно" и че подобна стъпка ще "ускори смъртта на баща им". Тя също така свързва прекратяването на лечението на Делон с "внезапното, бързо и сериозно влошаване на здравето му".

През юли 2023 г. децата на Ален Делон принуждават Ролен да напусне имението на актьора в община Сул в департамента Лоара. Те я обвиняват, че е упражнявала психологическо насилие и е манипулирала актьора. През януари 2024 г. радиостанция RTL съобщи, че прокуратурата е отказала да заведе дело, след като е разгледала жалбите на децата. Както беше уточнено, агенцията се позовава на недостатъчността на състава на престъплението. В същото време насрещните искове на Ролен срещу децата на актьора са били отхвърлени по същата причина.

Миналата седмица синът на актьора Антъни обвини сестра си, че иска да "върне" баща му в Швейцария, чийто гражданин е Ален Делон, за да избегне "огромен данък" върху наследството. В същото време самият киноактьор иска да прекара остатъка от живота си в имението си в община Дюси-Монкорбон в Централна Франция. Както твърди дъщеря му, единствената причина да отведе баща си в Швейцария е било неговото лечение.

Освен това Антъни подаде сигнал в полицията срещу сестра си Анушка заради това, че не е разкрила изследванията, на които актьорът се е подлагал в Швейцария в продължение на няколко години. Според него тези тестове уж показвали влошаване на когнитивните способности на баща му. По-късно стана известно, че след това изявление Ален Делон ще подаде жалба срещу сина си. Самата Анушка също е подала жалба срещу брат си за клевета. Освен това прокуратурата започна предварително разследване след изявлението на друг син на Делон - Ален-Фабиен - срещу Анушка, която уж злоупотребявала със слабостта на баща си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПИСНА МИ ОТ ДРЕБНИ ЧИИИКИДЖИИ ДЕТО СИ ТОЧАТ ЗЪБИТЕ И НОКТИТЕ ДА СЕ ОТЪРКАТ ВЪВ ВЕЛИКАНА,БЕЛКИМ СТАНАТ ПО-ВЕЛИКИ...
30
0
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 месеца
Хора, дано журналята оставят този голям артист на мира. Нямат срам от преклонната му възраст.
29
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да раздаде парите на бедните. И без това вече е взел-дал.
28
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бой за милионите на дъртия памперс :)))
27
1
 
10
 
! Отговори
Лешояд до преди 4 месеца
Лешояда!
26
0
 
16
 
! Отговори
Скочубрата преди 4 месеца
... иска да щипне всичкото имане само за себе си
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
дъртата *** иска да пипне кинтите и да не даде нищо на децата и внуците му - иска всичко за себе си скумрията - поскоро змия в пазвата на Алрн Делон
24
1
 
20
 
! Отговори
Дърт балон преди 4 месеца
Тая самоопределила се за "спътница" в живота всъщност е била наета като икономка от Делон за едно от именията му а впоследствие амбициозната дъърта злаатотърсачка започва да го изолира от семейството му за да го принуди да и предпише ВСИЧКО..... Ален Делон никога не е имал каквато и да е било връзка с нея. А сега се е активизирала защото на децата на Делон им писна тая да се разпорежда с парите и имотите на Делон и да разправя на всички как стария вече изкуфял Делон много я обичал.
23
0
 
16
 
! Отговори
G преди 4 месеца
Ще се изтрепят за лъвския пай.
22
2
 
2
 
! Отговори
Хиеноо преди 4 месеца
24 Не ти си
21
1
 
4
 
! Отговори
До 20 преди 4 месеца
Има-ти!!!
20
8
 
7
 
! Отговори
има начин преди 4 месеца
Да се вземат с Лили Иванова. Вилики !!!
19
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе драскачите по долу, вие нормални ши сте? Един ден и вие ще остареете,имейте малко уважение към този велик артист
18
2
 
2
 
! Отговори
Комуняр преди 4 месеца
16 Балони ли дишаш
17
6
 
9
 
! Отговори
Старата мръша преди 4 месеца
Накацан от лешояди ръфащи го докато още мърда!
16
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Помня като дойде в България през 1972 година. Пред хотелската му стая имаше тълпи от българки без га щи.
15
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ами за какво са му на дъртия скъперник толкова милиони и замъци. Да ги даде на децата си. Те са млади и имат нужда от пари. Също и внуците. И правнуците.
14
13
 
3
 
! Отговори
Ален Делон, аз този преди 4 месеца
син балон, син балон! Балонът каза ПУК и приказката дотук.
13
1
 
23
 
! Отговори
кофти история преди 4 месеца
Ако нямаш, децата те гледат накриво и мълчаливо те обвиняват, че не са родени със сребърна лъжица, а ако имаш се настървяват да го получат час по-скоро... Прав е Сартр - Адът, това са другите.
12
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пратете го на фронта в Украйна. И дъртия и синовете му. Зеления наркос има спешна и неотложна нужда от пушечно месо. Вече набира войници и по училищата.