Чарли Шийн чака бившата му жена да се провали на тест за дрога

Така взима изцяло попечителство над близнаците си
20 яну 2024 08:13, Александър Попов
8
Чарли Шийн чака бившата му жена да се провали на тест за дрога
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Чарли Шийн може да получи извънредна заповед за попечителство над 14-годишните синове близнаци, ако бившата му съпруга Брук Мюлер се провали на теста за наркотици.

В молба до съда, подадена на 18 януари, 58-годишният актьор от "Двама мъже и половина" излага нови условия относно попечителството над децата, които преди това са били договорени в официални документи, подадени през ноември 2022 г. и август 2023 г., включващи трезвеността на Мюлер, съобщи People.

Бившата двойка, която се раздели през 2011 г., има 14-годишни синове близнаци Макс и Боб. В документите се обяснява, че двойката се е съгласила, че Шийн ще получи единствено попечителство над момчетата, ако Мюлер рецидивира, като за първи път е подписала тази разпоредба през 2022 г. Твърди се, че през лятото на 2023 г. Мюлер е направил рецидив, което е предизвикало второто подаване на документите.

В споразумението се посочва, че двамата "ще продължат да се радват на съвместно попечителство", освен ако Мюлер не даде положителен резултат за наркотици и алкохол или не се върне към наркотиците. В този момент актьорът ще има еднолично попечителство "до следващо съдебно решение или писмено споразумение на страните", като това може да стане само с 48-часово предизвестие.

Двамата си поделят и физическото попечителство над момчетата, въпреки че в документите е записано, че "основното местожителство на малолетните деца ще бъде при Шийн".

Според договорката Мюлер ще се подлага на тестове за наркотици и алкохол минимум веднъж седмично, както и "толкова често, колкото се изисква от нейния пробационен служител" или "в рамките на 24 часа след писмено искане (имейл или текст) от Шийн или неговия адвокат", което те имат право да правят, докато близнаците навършат 18 години или завършат гимназия.

Прекратяването на попечителството на Мюлер в случай на положителен тест ще бъде "незабавно", като пропуснатият тест ще се счита за положителен тест.

В документите също така се посочва, че актьорът, който наскоро отпразнува 6 години трезвеност след собствената си борба с наркотиците и алкохола, в момента плаща наема на Мюлер и ще продължи да го прави при условие, че тя е трезвена, въпреки че няма да служи като съсобственик на какъвто и да е нов недвижим имот занапред. В случай на рецидив Шийн си запазва правото да прекрати всякаква финансова подкрепа за Мюлер, като я остави отговорна за всички разходи за осигуряване на ново жилище.

В разговор с People миналия месец Шийн разказа, че се наслаждава на времето, прекарано със синовете си тийнейджъри.

"Предимно аз отглеждах 14-годишните си момчета", каза той. "Майка им се опитваше да реши някои неща в своя живот, така че в момента тя не е много в картинката".

Актьорът добави, че децата се справят чудесно. "Те са готини, много умни и много забавни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Чарли Шийн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 7 Владимир Пенев е дубльорът на Чарли. Тоя който играеше комисар Попов в "Под прикритие". Давай уискито! :)))
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Знаете ли кой наш актьор озвучава Чарли Шийн в Двама мъже и половина? И то го озвучава на перфектно ниво. Все едно Чарли Шийн говори. Бутилка уиски ако някой ми отговори.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бай Чарли взимаше на серия от Двама мъже и половина по 2 милиона долара. Това е серия от 20 минути. Смяяятайте каква гледаемост е имал този сериал по света! Може би най-великия комедиен сериал в историята на киното. Чарли играе в 180 епизода. Само от този сериал е гепал 360 милиона долара. Няма да пиеш и да се ожениш за проститууутка лиии ( не визирам тази с която имат близнаци), а последната му жена :)))
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дават двама мъже и половина по btv comedy всяка делнична вечер от понеделник до петък.Екстра преди лягане .А Аштън Къчър развали сериала.
3
2
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
Чичо Чарли знае как да се оправя със златотърсачките,които чакат наготово.Тази е решила да пука дрога за негова сметка,но изглежда няма да и се получи.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 2 Мдааа.. Отвъд закона е голям филм. Най-добрият филм за мен на тема рокери. В него Чарли Шийн и Майкъл Медсън правят страхотни роли.
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бат Чарли е велик! Дойде онова недоразумение Ащън Къчър да го замества в Двама мъже и половина и целият свят разбра тогава каква висока топка е бат Чарли. Иначе най-великият му игрален филм е Beyond the Law ( Отвъд закона) от 1993-та година. Който не го е гледал е изпуснал страшно много.

Спонсорирани публикации