Диона пила нурофен и колдрекс, не била дрогирана

Полицаите можело да потвърдят, че била адекватна
Обновена: 25 яну 2024 13:20 | 25 яну 2024 12:27, Нели Христова
100
Диона пила нурофен и колдрекс, не била дрогирана
Снимка: Instagram

"Никога не съм шофирала под влияние на алкохол или наркотици! Полицаите, които ме спряха, могат да го потвърдят, състоянието ми беше напълно адекватно!“

Това разкри пред HotArena фолк певицата Диона, която във вторник сутринта бе задържана при рутинна проверка. Според органите на реда, изпълнителката е шофирала след употребата на наркотици и е дала положителна проба за кокаин. В последствие й е взета и кръвна проба.

Още по темата
"Бях на снимки на клип до 1 ч през нощта и се прибирах от Стара Загора, където бяха снимките. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, защото беше минус 2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 човека екип, които могат да потвърдят трезвото ми състояние“, категорична е Диона.

Певицата подчертава, че доброволно е дала кръвна проба – нещо, което никой употребил наркотици не би направил.

По думите й няма нищо вярно и в твърденията в някои жълти медии, че е оказала съпротива при съдържането и е отправяла заплахи към униформените.

"Бях дружелюбно настроена към тях и те към мен. Съдействах им с каквото можах", допълва Диона.

Разследването по случая продължава, като се очакват резултатите от кръвните проби. Доказано е, че някои от най-масовите лекарства могат да дадат фалшиво положителен резултат, тъй като полевите тестове за наркотици са доста чувствителни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
17
 
! Отговори
И сега кво? преди 4 месеца
Пробата за кока все пак е положителна. Доброволното даване на кръв не е индулгенция. Ще има ли последствия или собственикът на поршето ще замаже нещата, а тя ще продължи да се развява по га.щи и да пие "колдрекс с нурофен" по няколко пъти на ден?
63
2
 
11
 
! Отговори
Ива преди 4 месеца
Да се оправдава пред майка и, много ми дреме какво е пила. Има си органи на МВР , тестове, изследвания да си я подгонят. Всеки да си носи последствията от действията
62
4
 
31
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 4 месеца
Била по потник и къси *** на минус 2 градуса....аааахахааааа.Ами обличай се бе нашто момиче.Или викаш професията го изисква.Била пила нурофен, ами чи то половин българия пие нурофен ама не светват пробите им за кока.
61
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тая беше раперка, но видя че няма кяр и стана чалгаджийка, сега бръмчи с разни чичковци, кара им мерцедесите и им шмърка белото. Класика в резервата.
60
1
 
21
 
! Отговори
Оставете преди 4 месеца
Оставето момето на мира бре, поне да я връщат след работа с шофьор, баси долните тъпкачии ейй, тъпкат и я пращат сама да шофира после, ужасТТТ
59
0
 
24
 
! Отговори
НъРъБъ преди 4 месеца
Добре, че не е пила превантивно и една греяна ракия. Все пак, трябва да внимава и с хаповете- по 1 на 6 часа май се приемаха, а тя като бонбони ги лапала.
58
1
 
22
 
! Отговори
Кристал Коко преди 4 месеца
Стига сте писали глyпocти. Жена е пила кока.ин. А Кока.инът е смес от Кока кола и аналгин.
57
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тая па ква е? Компаньонка?
56
0
 
25
 
! Отговори
Аха, преди 4 месеца
ясно. През носа ли е ги приела?
55
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мила си е зъбите с паста...като Оня...алкохолният изтърсак...
54
0
 
33
 
! Отговори
Дон Кикот преди 4 месеца
Само си напудрила носа.
53
1
 
18
 
! Отговори
Ицо преди 4 месеца
Сега, че тая е абсолютно долнище, така е, и най-вероятно наистина е тупала. Също така е факт че е наистина възжмоно да си пил нурофен и пак ще светнеш на глупавите им тестове и да ти конфискуват колата за половин година докато докажеш обратното, да си загубиш книжка а може би и работа. Не случайно ченгетата не искат да ги тестват с тея тестове
52
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ейййййй, само циркаджии в тази София. Нурофен пила.
51
0
 
33
 
! Отговори
я да питам преди 4 месеца
дали ше се съобщи кой мечо ше плаща за оневиняването или няма е удобно щото е женен :)
50
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стига сте ни занимавали с тая ***.Прилича на магистралка от околовръстното,вместо да е пример за подражание.После защо децата растат такива или онакива.
49
0
 
21
 
! Отговори
да да преди 4 месеца
явно се е консултирала с лекар или аптекар след като е излезна под гаранция .
48
0
 
27
 
! Отговори
ЗАКОНИ за МИЛИОНИ преди 4 месеца
Следете ми мисълта - за притежание затвор, за употреба и шофиране арест, за разпространение каране дрогиран и двойно убийство - нищо, за трафик - правят те министър председател. Изглежда че с дрогата, наказанията вървят наобратно - с колкото повече те хванат, толкова по-малко е наказанието.
47
0
 
52
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 месеца
Ако някой може да ми различи тази Диона от Преслава или онази, минeтчийkaта Галена по външност ще му дам 50 лева да се почерпи за мое здраве и затова, че има уникално набито око да различава тези досущ еднакви спеpмoяди :)))
46
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тва ако хванат някой нормален човек с 3 деца и жена, който наистина дава грешна проба, вече щеше да е в затвора по бързата процедура. Но понеже е Диона и е смъркала дрога - ще я пуснат.
45
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Формулата на нурофен и колдрекс не съвпада с тази на кокаина. Има химически тестове, които правят разликата. Точно за да не може да се твърди че си пил колдрекс когато си насмъркан като Георги Семеринга в стаята с вибраторите