Меган Маркъл била тормозена онлайн при бременностите си

Тя участва на годишния форум SXSW
19
Меган Маркъл била тормозена онлайн при бременностите си
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Меган Маркъл взе участие в дискусия, посветена на начина, по който жените и майките са представени в традиционните и социалните медии, проведена в Остин, щата Тексас, по повод Осми март, предаде Асошиейтед прес.

Срещата беше част от годишния форум SXSW (South by Southwest), който е до 16 март. В нея взеха участие още актрисата Брук Шийлдс, журналистката Кейти Кърик и социоложката Нанси Ван Юен.

Съпругата на британския принц Хари отбеляза, че според данните в представен доклад работещите майки получават по 62 цента срещу всеки долар, който взимат бащите.

Докладът е финансиран от фондация "Арчиуел" - организация с нестопанска цел, създадена от принц Хари и Меган, херцог и херцогиня на Съсекс.

"Има много работа в подкрепа на жените и майките", каза тя. "В определен момент почти се чувстваш наказана, когато си майка и жонглираш с толкова много неща, полагаш толкова много грижи и искаш да бъдеш подкрепена по най-добрия възможен начин".

Социоложката Нанси Ван Юен добави, че политиците, а не работещите майки, определят политиката, която засяга жените.

"Знаем, че те всъщност не общуват с хората. Черпят идеите си от телевизията, от филмите, просто подсъзнателно", каза тя, цитирана от Асошиейтед прес. "Знаете, че не е реално, но това виждате: "Всичко е чудесно. Работещите майки - те просто са предимно вкъщи, а мъжете са тези, които изкарват прехраната", допълни Юен.

"Когато правата на жените се развиват, това води до напредък в обществото", добави социоложката по време на дискусията. "Когато жените работят и получават равен дял, те печелят пари. Действително допринасят за икономиката".

На срещата беше обсъдено и отрицателното понякога въздействие на социалните медии върху жените и момичетата, отбелязва Асошиейтед прес.

Меган Маркъл каза, че е преживяла онлайн тормоз по време на двете си бременности и веднага след раждането на децата. "В момента се пазя от това заради собственото си благополучие", каза тя.

Въпросът за различното отношение към жените и мъжете с напредването на възрастта беше дискутиран от Кърик и Шийлдс, която е на 58 години. Според нея Холивуд “не знае какво да прави” с актрисите, когато остареят.

"На 58 години си твърде стара, за да бъдеш наивна, но все още не си и съвсем баба", каза Шийлдс. "Намерете режисьори, които оценяват жена, която е прехвърлила 40-те, оценяват житейския опит".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Меган Маркъл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
9
 
! Отговори
До mne преди 1 месец
Тя с оплакване си изкарва парите . Да се изкарва жертва и да хули семейството на мъжа си - така се правят милиони . Писна ми да я слушам колко е тормозена и онеправдана , но не се отказва от титлите . Скрий се в анонимност и никой няма да си спомня за теб .
17
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Брук Шийлдс да си зададе въпросът кой иска да клаати 58 лелка и тогава ще разбере, защо няма роли като за нея. А ако иска роля - да се пише транджендър, ЛГБТ или нещо подобно и веднага ще я наемат в поредния холивудки провал за супергерои.
16
1
 
15
 
! Отговори
mne преди 1 месец
Тази не се ли умори вече да се оплаква?
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като е тормозена какъв го дири да ходи онлайн? Ами отговора е като видите някоя или някой *** с кола пред вас или зад вас със забит поглед в телефона е ами търси си нещо да го начеше или да и го начешат!
14
0
 
14
 
! Отговори
Черната Мамба преди 1 месец
Ами "пикантните" истории за кралското семейство привършиха и за да не става безинтересна се започна с "онлайн" тормоз... а после следват "спомени" от тежко детство и колеги които са и посягали "ссекксуално" ..... а защо не и бивш мъж насилник. Жалко за ХаритУ.... тая неслучайно го скара със семсйството . Сега може да си го манипулира както си иска . Най накрая ще се разведат и ще го натовари с такива издрйжки, че свят ще им се извие на тати Чарлз и батко Уилям ....
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Офффф тая досадна женица!
12
1
 
20
 
! Отговори
баба Пена преди 1 месец
Тя тая все е тормозена, газена от валяк, трактор, булдозер, все някой я е обиждал дискридитирал и тем подобни врели некипели. Жълите вестници са и клиенти но един ден и те ще се отажат да плащат и ще я втаса здраво
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пусни още една магия да усмърти с рак още един от кралската фамилия и готово
10
1
 
14
 
! Отговори
Един от народа преди 1 месец
Като кибичи ката ден в Нета ще я тормозят. Мен защо не ме тормозят? - Защото ме няма никакъв в Асоциалните мрежи, повтарям - АСОЦИАЛНИ, а не социални както наивниците ги приемат!
9
1
 
19
 
! Отговори
тази преди 1 месец
не е читава.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коя е тая?
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Миличката...
6
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А някой да я кара да е онлайн? Ако те е страх от мечки не ходиш в гората. Да си стои офлайн и ще и е спокойно на овчата naча
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако имах толкова пари колкото нея хич нямаше да ми пука кой какво говори за мен. Вечната жертва - един ден не е работила откакто се омъжи за Хари, не спря да мрънка.Колко жени биха искали да са на нейно място знае ли?
4
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сигурен съм, че тая негрица лъже защото тв така си правят по дефолт, но дори и да е вярно напълно си го е заслужила.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чарлз,Кейт,и братът на Хари...много бърза,взе да прави впечатление.
2
3
 
28
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 месец
Тая дали има една частица от живота й когато да не е била тормозена? 'баси лицемерището отвратително, 'баси!... Все тя тормозена. Все над нея издевателствано. Все... То, книги за животеца си писа, то интервюта дава, то изкавания бяха!... Аре баста.бе!
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
вуду магийте и ще усмъртят целият английски двор