Слави се връща в bTV с нов сезон на риалити

Маестрото седи зад "Бягство към победата"
27 мар 2024 14:37, Александър Попов
112
Слави се връща в bTV с нов сезон на риалити
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няколко години по-късно Слави Трифонов се връща в bTV, макар и индиректно. Това ще стане чрез нов сезон на риалитито "Бягство към победата".

Състезателното шоу се завръща в ефира на телевизията, за да предизвика участници и зрители да се впуснат заедно в динамична надпревара, чрез която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и култура и справяйки се с различни предизвикателства.

Реализацията на формата е поверена на "ЕМД Ентертеймънт" и Евгени Димитров – Маестрото, с чието име се свързват редица успешни телевизионни предавания като "Гласът на България", Music Idol, Dancing Stars, Lord Of the Chefs, "България търси талант" и други.

Риалитито има състезателен характер. В него няколко двойки играчи, обединени от различни роднински, приятелски или други връзки, предприемат пътуване и преминават през разнообразни вълнуващи изпитания, за да стигнат до голямата награда, наричана „Съкровището“.

Пътят на двойките се движи през различни локации в страната, които включват природни, исторически и културни забележителности. Всички указания и задачи, които получават участниците, са свързани с България – исторически личности и обекти, обичаи, реалност, бит и нрави. Част от указанията са под формата на изображения, логически и технически задачи или загадки. Двойките тръгват заедно от едно място и през решаване на различните задачи разкриват нова информация, която ги превежда през пътуването и ще ги отведе до финала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: Бягство към победата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
7
 
! Отговори
Зомби шоу преди 1 месец
Програми нямат край не е като песента на Тангра да завършва деня с първа програма
30
7
 
33
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Голям измамник и прросттак е този дългия гэлоглавия. Дано нищо не излезе от тъпите му предавания.
29
8
 
27
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Този мазен вулгарен червей явно пак ще пере пари на мафиозите през *** предавания.
28
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изчерпана ТВ! Кадруването в Бтв е на много ниско ниво.Като се започне с репортерките,та до водещите.Как пък не им направи впечатление за толкова време сплъстената и замазана коса на Канна Рачева, възтесния костюм на недоялия си Боби "дали-вали", рекламата на голи б*джаци в комплект с политика и икономика..Слави ще е поантата - като черешка на торта от тор!
27
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Споко бе, БТВ губи - няма да ги гледа никой, тия са на рейтинг
26
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някои завръщания се повтарят я като фарс,я като пародия.
25
6
 
30
 
! Отговори
Веско преди 1 месец
,,Слави се връща......'' Избягал е от санитарите!
24
4
 
16
 
! Отговори
Рашко преди 1 месец
Както се казва-дългия, но и доста поомекнал :)
23
6
 
25
 
! Отговори
Анализатор преди 1 месец
Където и да отиде,колкото и да открадне си остава все същия мошеник.
22
5
 
23
 
! Отговори
Смех преди 1 месец
Горкият тъпоъгълник от Учиндол-мозъчната шкурка на народа наш...
21
6
 
25
 
! Отговори
Koko преди 1 месец
Наградка за послушно кученце, дето лае по команда срещу ППДБ. Щото не е лаел по ГЕРБ, нито по БСП, Възраждане или ДПС. Скоро смениха директорчето, явно пак ще лапка послушния нашмърканяк.
20
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ИТН, ППДБ...всичко да изтича в канала.Видяхме ви и изчегъртването и промяната.
19
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каквито и еквилибристики да прави,Славуца няма да влезе в следващия парламент.Всички му видяхме акъла и на тия около него,щом пропиля единствената си възможност да управлява с неадекватните си избори и предложения и провали три парламента.Време му е за пенсия отвсякъде.
18
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега разбрахте ли защо Цветанка Ризова си кани през ден пишман депутатите на Славчо.Изглежда тя е топлата връзка.То и на нея вече трудно някой и се връзва,явно много е закъсала жената от към събеседници,щом е опряла до тия.
17
7
 
14
 
! Отговори
ловец преди 1 месец
изгонването на учиндолеца от битиви беше втората му най голяма манипулация, след така наречената партия, Има такъв народ
16
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В БГ-тото и врабчета пропяха,като славеи,та Слави(Станислав Трифонов)ли няма да пропее отново,за Слава и за рейтинг.Политиката е "тънък"занаят.На голата глава и мека шапка и отива,защото под нея има пипе,а не като на брадясалата и рошава кратуна с петолъчка на каскета,под който има само въшки.
15
7
 
4
 
! Отговори
До запознат от кухня преди 1 месец
Не те знам какъв си в кухнята, сигурно помощник "студена кухня", но запознатите знаят кога се вдигна рейтинга на нова тв, кой купи пипълметрията и как в средата на годината при вече сключени договори нова тв отидоха там... толкоз за рейтингите в България, по-гнили са дори от политиците.
14
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бог да я прости!Кабеларката му,де.
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В БГ-тото и врабчета пропяха,като славеи,та Слави(Станислав Трифонов)ли няма да пропее отново,за Слава и за рейтинг.Политиката е "тънък"занаят.На голата глава и мека шапка и отива,защото под нея има пипе,а не като на брадясалата и рошала кратуна с петолъчка на каскета,под която има само въшки.
12
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И малкото умни сценаристи го напуснаха скоро след като направи собствената си кабеларка.Сега тия които останаха заливат мат'ряла с постни и вулгарни скечове,досадили на всички като баба Вуна и други простотии,които вече никой не гледа.