5000 лева гаранция за Дебора, тя заяви, че пиела хапчета за паник атаки

Певицата е обвинена за шофиране в нетрезво състояние
10 апр 2024 13:51, Нели Христова
59
5000 лева гаранция за Дебора, тя заяви, че пиела хапчета за паник атаки
Снимка: БГНЕС

Попфолк певицата Дебора излиза от ареста срещу гаранция от 5 000 лева, съобщи NOVA. Тя е обвинена за шофиране в нетрезво състояние.

Вчера изпълнителката беше заловена с 2.9 промила алкохол в столицата по обед. С колата си певицата ударила спрял автомобил.

Още по темата
Пристигналият на място екип на КАТ извършил проверка с дрегер, която показала солидно количество алкохол в издишания въздух. Тестът за наркотици на Дебора бил отрицателен.

След инцидента тя заяви, че не е пила, слънцето я заслепило, затова блъснала спрялата пред нея кола. А днес добави, че пиела хапчета за паник атаки.

"Пия лекарства за паник атаки, чакаме кръвните тестове", заяви Дебора на излизане от ареста.

Образувано е досъдебно производство. Певицата е заплашена от наказание "лишаване от свобода" от 1 до 3 години и глоба от 200 до 1000 лева, става ясно още от съобщението на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от Звезди
Пелц се превръща в подобие на Виктория Бекъм
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 2 седмици
Защо не ползва обществен транспорт? За къде са се забързали тези софиянци?!
47
4
 
3
 
! Отговори
Дарк преди 2 седмици
Определено има красиви очи.
46
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Видели са хубава жена и са я проверили за алкохол,вместо цветя да и подарят.Боже какви мъже останаха у нас.
45
1
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Знаем ги тези хапчета.Бутилирани.Иначе "постижението" 2,9 промила е достойно за уважение.Момата е трениран спиртист.
44
1
 
3
 
! Отговори
Следващия път преди 2 седмици
като отнесе някой на пешеходна пътека или тротоар, колко лева ще плати и струват тия смешни суми колкото един човешки живот?
43
1
 
2
 
! Отговори
Poro преди 2 седмици
***
42
1
 
4
 
! Отговори
Kropo преди 2 седмици
Не стига,че не признават правила и са в огромно нарушение, ами и после лъжат и не си признават. Какви *** на обществото са само.Жалко,че малките *** вземат пример от тях.
41
1
 
2
 
! Отговори
Асен Блатечки преди 2 седмици
Аз ще я успокоя хубаво в "Клетката" в Сливенския затвор. Само че няма да ми я докарат за жалост.
40
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ама така е- най-доброто лекарство за паник атаки си е водката. Тая кукундрела ако беше сгазила на някой човек детето....Когато покаже наркотици могат да се оправдават с лекарства, ама алкохола тц. Куха лейка, дано я вкарат в затвора. Вече на проститутките им викат фолк певици.
39
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
е бааа го.. пила била лекарства за паник атаки? с бъчви ли? и какво имат общо лекарствата с алкохола? "според издишания въздух"?!?! За кръвна проба тия ченгета не са чували? Или им е пяла на микрофоните на цялото РПУ? То няма данни изобщо за кое РПУ е. За въведено лице в арест, номер на случая. И коя дйебм е тая Дебора? Пък после пак ония с фуражките да пият кафенца за по-големи заплати. Някаква тъпа_лигла ви прави за смях, бе! Цялата полиция е една МАФИЯ!
38
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
3 промила...това си е 700 мл водка. Тази мъъъършичка трябва да лежи в затвора за година поне защото е била потенциален убиец на пътя с колата си.
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 31, приложението на медикаментите е, за да нямат симптоми на паника. Защо да им взимат книжките? Все едно да си хипертоник и да ти вземат книжката, да не би да ти прилошее докато шофираш, нищо че кръвното ти е в норма с терапия.
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Като вкарат един-два парцала в затвора да видим дали следващите ще се замислят преди да се качат пияни
35
1
 
3
 
! Отговори
иво преди 2 седмици
аааа како от какво са панекисфаш маа? ааанааа
34
1
 
15
 
! Отговори
456 преди 2 седмици
Стига глупости,тези хапчета не дават положителна проба за алкохол.Освен това,зависи какво точно пие,с някой лекарства изрично се забранява шофирането.ПРОСТО СЕ Е НАПИЛА ЯКО!
33
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кога ще разберат че карането не е за всеки? Има сенници, има слънчеви очила, има и нещо наречено интелигентност и всички те те помагат срещу заслепяване. А ако хапчетата имат подобен страничен ефект то със сигурност в листовката към тях е казано че е противопоказно за шофиране.
32
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
То хубаво, че си е пила хапчетата, ама защо трябваше да ги преглъща с ракия.
31
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
То е ясно, че тая лъже. Но пък се чудя на тия с паник атаките защо не им взимат книжките докато не покажат документ от психиатър, че са излекувани? Те са негодни да шофират, във всеки момент могат да изтрещят и да започнат да се държат неадекватно. Как изобщо им дават книжки?
30
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тази беше нон-стоп пияна във ВИП Брадър. Жалко, че като жена и майка така безотговорно сяда да шофира пияна и да бъде предпоставка да рани някой (както почти се е случило).
29
0
 
12
 
! Отговори
Гризел преди 2 седмици
Човек трябва да е отговорен към себе си и към другите.Независимо дали си под влияние на дрога,алкохол,успокоителни или други лекарства,щом това ти пречи да шофираш,значи не трябва да шофираш.Същото важи и ако знаеш,че не си в добро здраве,че ти прилошава и т.н.Има обществен транспорт,има велосипеди,крайно време е хората да започнат да ги използват.Бездруго,голяма част от хората ползват колите не по необходимост,а за показност.