Дует “Мания” представи новата си песен “Аз и Ти”

Предстои им и концерт
15 апр 2024 20:00, Инна Ангелова
6

Дует "Мания" пусна музикална изненада. Новата им песен се казва "Аз и Ти”, а Даниела и Юлия подготвят и концерт, който ще се състои на 18 април.

"Песента се роди вкъщи, когато си пеехме и репетирахме. Решихме, че искаме да направим фънк песен. Звъннахме на Дидо от Deep Zone, чу песента, много се изкефи. Спонтанно станаха нещата. Преди години искахме да направим нещо с Дидо от Deep Zone, най-накрая успяхме. Текстът стана много бързо. Видеото искахме да е имиджово. Визията изцяло е по проект на Дани", споделиха двете в студиото на "България сутрин".

Автор на текста е Даниела. Момичетата от дует "Мания" обещаха, че няма да спират да творят музика и признаха, че пеят навсякъде, дори когато се возят в такси.

В ефира на Bulgaria ON AIR Данила разказа и как се е родила новата песен. "Отново свързана с любов история. Покрай любовта имаше човек, който ми подаде ръка в труден момент. Тази песен е посветена на него." Юлия на свой ред призова хората да не спират да мечтаят, защото мечтите се случват.
 
На предстоящия концерт двете дами ще изпълнят както новата си оесен, така и познати такива. Ще бъдат включени и кавър верии на известни български песни. На 23 април в Зала 1 на НДК те ще бъдат на сцената на концерта на братя Аргирови.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Звезди
Ариана Гранде омая с флорална рокля
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
бла,бла преди 2 седмици
Туй дует "мани я"...А новата песен е "аз и ти", защото само двете си я знаят, че съществува. Е, благодарение на Вас и ние знаем вече, поне до след 10 минути, когато ще забравим :)
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пази Боже от тоз дует :))
4
0
 
3
 
! Отговори
ъъъъъъъ преди 2 седмици
кой дует ?!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вече 35 години нямаме произведение на евроатлантическото изкуство, култура, литература и развлекателна индустрия което да е поне да е на средното ниво от онези, които бяха създадени в "мрачното" социалистическо минало при Тодор Живков.
2
0
 
4
 
! Отговори
хахахаххах преди 2 седмици
ХАхахахахХАХАХАаххахахах
1
1
 
4
 
! Отговори
Испанеца преди 2 седмици
Тия живи ли са още?Лили Иванова номер 2

Спонсорирани публикации