Кои звезди бяха с най-аткрактивните визии на Coachella?

Вижте кои обраха точките на феновете
16 апр 2024 23:40, Ивета Иванова
5
Кои звезди бяха с най-аткрактивните визии на Coachella?
Снимка: Getty Images

Първият уикенд на музикалния фестивал Coachella отмина. Освен с впечатляващи изпълнения на сцената, той ще бъде запомнен и със смелите модни избори на участници и гости. Част от звездите наистина впечатлиха с тоалетите си и не оставиха феновете равнодушни. Ето кои бяха истинските модни икони на фестивала.

Парис Хилтън
 
Богатата наследница определено бе в пролетно и слънчево настроение, тя излъчваше свежест. Парис заложи на тоалет, идеален за парти и фестивал. Тя позира по къса тениска и къса пола в няколко нюанса на зеленото - зелено-жълто, светлозелено, електриково зелено, тъмнозелено. По тях имаше сиви блестящи камъчета и така тоалетът наистина лъщеше. Звездата залага на ботуши до коляното в светлозелено, както и на чанта в жълто-зелено. Зеленото и жълтото са сред топ цветовете на 2024 г., тъй като сега сме в годината на Зеления дървен дракон. А и те са основни цветове на пролетта. Блестящите дрехи пък винаги са хит за партита, фестивали, концерти. Хилтън е с пусната коса на вълни и някои я сравхина с неоново Барби.

Суки Уотърхаус
 
Актрисата и певица изнесе изпълнения на сцената, но впечатли не само с музикалния си талант. Тя бе като истинска кокетка или модна икона от 70-те години. Суки заложи на огромно пухесто палто в бонбонено розово. Под него тя пък е по прозрачен топ с кристали и блестящи елементи. Ясно си личи белият ѝ сутиен. Звездата е и с дълъг широк панталон в светлорозово. Така тя показа, че Барби модата още е хит, но и го съчета с т.нар. тренд "Мафиотска съпруга", който се характеризира с такива обемни, огромни пухести палта.

Нели Фуртадо
 
Певицата сама признава, че за първи път е била на Coachella. Тя написа това в профила си в Instagram. Виждаме, че Нели също залага на Барби мода. Тя позира по блестящ панталон в розово с каишки и верижки, лъскави розови ръкавици, розов потник, а върху потника има оформена блестяща розова пеперуда. Освен, че розовото остава хит, Фуртадо показва, че е фен на кокетната мода. Тя завладя 2024 г. и се характеризира именно с нежни, романтични елементи, като пеперудата. А и блестящият ѝ тоалет е идеален за музикален фестивал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Звезди
Суки Уотърхаус разкри пола на бебето им с Робърт Патинсън
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
vs преди 1 седмица
А в същото време, някои няма какво да ядат!
1
1
 
5
 
! Отговори
Dj преди 1 седмица
Атрактивни визии, ужас, български език! Привлекателен вид се казва

Спонсорирани публикации