Защо козунаците й са скъпи? Обяснението на Линда

Жената на Петков обясни защо ги продава по 60 лв. килото
402
Защо козунаците й са скъпи? Обяснението на Линда
Снимка: БГНЕС/Фейсбук

Линда Петкова, съпруга на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, влезе в обяснителен режим защо са й скъпи козунаците. Както е известно, килограмът в нейната пекарна върви по 60 лв. килото.

Ето какво сподели тя в социалните мрежи:

"За поредна година, всяка домакиня, пекарна или хлебозавод, предлагат на своите приятели и клиенти вкусни козунаци! Това прави и екипът на Амели, но не само вкусни, а и уникални! Защо уникални? Защото са единствените 100% безглутенови козунаци в България!

Защо нашите козунаци са, може би, по-скъпи от другите?

Не е защото искаме да забогатеем от пенсионери или хора с глутенова непоносимост, а просто, защото искаме да предложим това, което бихме поднесли и на децата ни! В нашата кухня се работи единствено и САМО без глутен!

Като всяка една сладкарница или пекарна и ние от Амели имаме сметки за разплащане или така наречните разходи!

Разходи за ток, за вода, парно, наем, за ПОС терминал, банка, WiFi, заплати, данъци, застраховки, входна такса, счетоводител ….. и т.н!

Освен математическите сметки, всяка година правим експерименти, които отнемат прекалено много време, за да могат безглутеновите козунаци да станат, както трябва. Защото всяка партида брашно е различна, и защото всяка година излизат нови и интересни хранителни продукти на пазара!

Да нашите козунаци не са на конци, не са така пухкави и така меки, но за сметка на това са без глутен и много по-вкусни!

Задайте си въпроса, ако направите козунак по традиционна рецепта, с всичките тънки моменти и изхабени продукти, които са нужни за направата му, с часовете прекарани в кухнята,за колко лева бихте го продали ? За 2,50 лв. за 5 лв. За 10 лв."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


402
Още по темата: козунациЛинда Петкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След като има клиенти да ги купуват, може и 1000лв да ги направи, не виждам проблем. Никой не кара насила някого да купува
10
4
 
7
 
! Отговори
Бизнес идея преди 1 месец
Могат да продават на бедните екскрементите на тез, дет са яли от тез богаташки козунаци. Сигурно са ценни. Кирил нали е печен бизнесмен, трябва да направи схема по въпроса.
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Падението е тотално. Сега разбирам защо Киро Тъъъъпото бара Ленчето по парапетчето й и не му пука за тази какво ще си мисли. Муахаххаа...
8
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
У Кауфланд козунака 1,30 лв. - Просто Линда ментосва с козунак 60 лева :)))
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дреме ми на сайдера тая какви и защо ги върши с цените на козунаците си , да си фата Кирето за ушето и да си го мъкне в Канада да му води дела за парапети , пицини фиести и разни други екстри , там ще прибере голямата пара .
6
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защото ги меси Лена, затова са скъпи
5
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
усещам как киро и компания ще се напукат със скипите и непродаваеми козунаци с кристали . току виж ленка пак надуе корема
4
3
 
29
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
Тази като кицан се обяснява за неща, които не вълнуват никой. А всъщност има по - важна задача да запознсе дъщерите си с новата им сестричка от лена ( кирка)
3
12
 
39
 
! Отговори
Майора преди 1 месец
Печалбата госпожо се получава не от високи цени , а от голям оборот , което предполага нормални цени!
2
7
 
28
 
! Отговори
Лена преди 1 месец
Защо са скъпи?, защото са правени с много любов от Мен, Киро и Лена!!! Правене swing и козунаци, не война !!!
1
7
 
40
 
! Отговори
Кощунство преди 1 месец
Тази по - добре да се скрие