Меган Дъ Стелиън показа кои панталони ще са хит за лятото

Звездата е модна икона
17 май 2024 22:20, Ивета Иванова
5
Меган Дъ Стелиън показа кои панталони ще са хит за лятото
Снимка: Getty Images

Меган Дъ Стелиън отново доказа, че е истинска модна икона.

Певицата вече е готова за лятото и показа невероятен тренд за сезона. Рапърката започна своето лятно турне в Минеаполис, Минесота.
 
И там тя се появи с тоалет, който направи голямо впечатление и ще е идеален за топлите месеци. Меган залага на шарен панталон, направен изцяло от ресни и показващ плът.
 
От кадри в Instagram се вижда, че панталонът е дълъг и е в розово, жълто, оранжево, които се редуват. Виждат се задните части на изпълнителката и бедрата ѝ.
 
Панталонът от ресни много напомня на детските играчки тип разтеглива пружина.Освен, че такъв тип панталон ви прави секси и държи прохладно в горещото време, той стои и много свежо.
 
Съчетава пастелни летни тонове, които са хит в топлите месеци. А и навява една носталгия по детството, прави ви игриви, лъчезарни, сладки.
 
Ако успеете да се сдобиете с подобен панталон за лятото, определено ще правите впечатление и ще сте в крак с тенденциите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Звезди
Хейли Бийбър с нови снимки на бременното коремче
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Пешо Коня преди 1 седмица
Прекалено охранена кобила. Не че бих я подминал, с радост бих я уважил, както 95% от кобилите, всъщност. Пешо Коня не подбира много.
1
1
 
1
 
! Отговори
на снимката преди 2 седмици
американска кифла