Шайло Джоли Пит показа страхотни качества на танцьорка

Вижте ново видео с танците на дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит
17 май 2024 20:50, Теодора Драгоева
12
Шайло Джоли Пит показа страхотни качества на танцьорка
Снимка: Getty Images

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит – Шайло, демонстрира епични танцови умения в ново видео, качено в Instagram. 17-годишната тийнейджърка показа, че е овладяла впечатляваща танцова техника, благодарение на своя хореограф Лил Келаан Картър.

В клипа звездната наследница е облечена в широки панталони, маратонки и голяма тениска. Тя танцува соло в студио на песента Tanzania на Uncle Waffles и Тони Дуардо с участието на Sino Msolo и Boibizza.

„Движенията ѝ са луди! Благодаря ти за енергията @sh1lohj“, озаглави поста си Картър. Феновете бързо превзеха секцията за коментари, за да направят комплименти на Шайло за талантливото ѝ представяне.

Видеото на Шайло можете да видите в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от Артф@кти
Радинела Бусерска: В живота няма грешки, има само уроци
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 1 седмица
Тези деца на Анджелина Джоли и Брад Пит ако бяха на обикновенно семейство със сигурност службите щяха да ги вземат. Обаче са с пари и никой не взима мерки. То е страшно и на какъв още по-откачен псиатър може да попаднат. Осиновяваш уж ги спасяваш разнородни като от зоогическа градина полове като от бардак...майка шизофреничка не по-нейна вина докрай и алкохолик тръгнаха да ги спасяват уж и да бъдат по-отговорни от родителите си, но луди откачени сатанисти с пари
11
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 1 седмица
Когато имаш по-развити физически способности може при децата да влияе при момичетата. По лемавите ли тромава ли как да кажа са по женствено се чувстват. Другите са спортен тип с много много енергия. Момиченцата казват защо да бъда жена като има менструация болка, гърди, ще ражда и т.н... После като израстна се променят в по-голямата си част... От организъм до организъм светове разлика. Хубаво, че сатанински глупости не са осакатили момичето..Човек се променя цял живот. Развитие. Ако не е страшно
10
0
 
7
 
! Отговори
Нео преди 1 седмица
Това красиво момиче искаше да става момче. Ако и бяха разрешили да се подложи на операция, щяха да я осакатят за цял живот и да я обрекат на жалко съществуване, като повечето трансджендъри!
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тва не беше ли онуй дето психопатката за малко да го направи мъж?
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
епични танцови умения ...
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
сладурана, искаше да става момче, но порасна и се отказа
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Анжелина Жоли не успява да завърши дори средно образование защото страдала от "психични проблеми" както казва тя по-късно. Бащата по обвинение на съпругата му Анжелина е бил хроничен алкохолик и най-вероятно туй нещо е било заченато от уникални родители - откачалка и баща, който е бил в алкохолен делириум. Туй нещо едва ли знае дори таблицата за умножение, но в съвременното сатанистко общество има други ценности.
5
0
 
4
 
! Отговори
хаха преди 2 седмици
тва е информация от поне два дни но днеса са решили днес да ни я представят като нова :)
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Алоуу...., редакцията, внимавайте, че ако ТО реши може да ви смъкне кожите за туй, че сте Го/Я нарекли "момиче", не си играйте с "огъня", ей!!!!!! -))))))
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да, това твърди, че е момче, а не момиче и майка му нямала нищо против.
2
5
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 седмици
Тази е някакъв много готин хибрид между Анджелина Джоли и Брад Пит :))) Виждам черти в нея и на двамата. Сладурана
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това не беше ли момче , защо го пушите в женски род?