Насилник: Шон "Диди" Комбс блъска и рита бившата си приятелка

Видео от 2016 година показва притеснителните кадри
22 май 2024 23:15, Дарена Найденова
20
Насилник:  Шон "Диди" Комбс блъска и рита бившата си приятелка
Снимка: Getty Images

Ново видео от охранителни камери показва как Шон "Диди" Комбс хваща, блъска и рита бившата си приятелка Каси, по време на свада от 2016 година, която съответства на обвиненията, направени от певицата във вече уредено дело, заведено миналия ноември.

Във въпросния клип, публикуван от CNN на 17 май, Касандра "Каси" Вентура излиза от хотелска стая и върви към асансьор, носейки черен сак.

В един момент обаче Комбс се появява по хавлия и започва да тича след приятелката си. Когато стига до нея, се вижда как той я сграбчва за врата и я хвърля на земята. Докато Вентура лежи, Комбс се обръща, за да я ритен яростно, след което грабва дамската й чанта и сака й.

Цялата статия можете да прочетете, както и да видите въпросното шокиращо видео в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Шон
Още от Звезди
Кралица Летисия и крал Фелипе показаха семейно щастие в навечерието на 20-ата си годишнина
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
До Алов преди 3 седмици
Ко стаа там бе, nuч?
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 11 Да де, ама и мaмyнuтe се изнасят на север, щото са чули, че там социалните помощи са по-солидни отколкото в южните държави. Ти бягаш, ама то те гони и с всичките си действия внушава на света едно нещо - "Аз искам да съм около бледоликия, но той ме дискриминира и най-тежката форма на дискриминация е да ме кара да работя също като него, вместо да ми дава наготово от парите, които е изработил!"
14
0
 
1
 
! Отговори
Алов преди 3 седмици
Вие да видите в Люлин какво става
13
4
 
2
 
! Отговори
Обичаен мъж преди 3 седмици
След СЕДЕМ ГОДИНИ се сетила. А до сега? Пазила си е записа като скъп спомен? Изнудвала го е с обещания да не побликува записаното и му е точила парички а след като той е спрял да плаща и изведнАж 7 години по-късно и е станало лошо след побоя и "се е решила" да се оплаче в съда и нищо освен няколко милиона долара няма да я накарат да се почувства по-добре. Певица била? Обзалагам се че е тръгнала с тоя "Диди" за да и помогне да "изгради" кариерата си ама вижда се че е намерила по-лесния начин...
12
1
 
3
 
! Отговори
Боята, боятаааа… преди 3 седмици
Там е заровено кучето
11
2
 
7
 
! Отговори
Обичайните преди 3 седмици
"Мъже" в коментарите, обвиняващи жената. Г-оведото във видеото е звезда от десетилетия с над 1 милиард суха пара и десетки убийства в миналото си, ама иначе "защо не си тръгва от него". Докато тя буквално си тръгва на самото видео, а той я настига да я бие... Смешно и жалко поведение на лузъри, които обвиняват жени за неспособността си да са успешни в каквото и да е. Пъф така и не прие, че обича да го пляскат по дпето от неговия пол, затова си го изкарва на жените - завистта на грозна жена носи.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Неrpитe и по принцип всякакви мaaймyни не обичат студа, който иска да се оттърве от такава пасмина трябва да бяга в северните държави, Канада, Дания, колкото по-на север, толкова по-чисто.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
просто е ньгьр :)))
8
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Пак добре , че не я е изял , както ци постъпил дядо му...!
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На тази приятелка явно са и привършили кинтите и е решила да позахлеби. Осем години си е траяла и сега рязко се сеща да го съди.
6
9
 
3
 
! Отговори
Амед преди 3 седмици
Браво на Пъп Деди. Жените трябва да се наказват редовно.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А бе свuнeтe журналистки, защо не нарекохте ,,насилнички" майката и дъщерята, удушили бащата в колата? Или пък внучката, заклала баба си актриса? Или пък жената на горския, заклала децата си?
4
2
 
8
 
! Отговори
Шехерезад Брадат преди 3 седмици
Покъртителна история. Не мога да спра да рИва.
3
0
 
13
 
! Отговори
Ассаан преди 3 седмици
Етнически особености. Не се месете.
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кат е ходила в зоопарка да си търси "приятел" не рИвала. Що тъй все остават изненадани от избира си? Мен да дойде да ме ритне първо ще му чупна крачката, а после да си търси нова приятелка с медицинско и хоспис образование да го храни през сламка. Също камериерката дето я изрита шведа на камерата, трябваше да му дръпне крака и да го обездвижи за месеци хубаво да изтрезнее тези ритащите безнаказано трябва да бъдат научени на обноски по трудния начин..
1
1
 
7
 
! Отговори
Дедо преди 3 седмици
Оставете децата да си играят бе