Вижте най-влюбените и красиви звездни двойки на Филмовия фестивал в Кан

Вижте кои знаменитости показаха нежност и блясък на червения килим
22 май 2024 16:44, Теодора Драгоева
1
Вижте най-влюбените и красиви звездни двойки на Филмовия фестивал в Кан
Снимка: Getty Images

Знаменитости се появиха на филмовия фестивал в Кан, но много от тях използваха събитието като възможност да излязат на среща със своя любим човек. Именно това направи Крис Хемсуърт, който доведе съпругата си Елза Патаки на червения килим, като двойката остави трите си деца Индия, Саша и Тристан у дома в Австралия за случая, така че да може да се наслади на известно време насаме във Франция.

Крис и Елза бяха само една от двойките, които демонстрираха любовта си на червения килим. Вижте кои бяха другите най-атрактивни влюбени на Лазурния бряг, които си разменяха нежни прояви на обич пред обективите на фотографите:

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино

Мексиканско-американската актриса присъства на наградите Kering Women In Motion за 2024 г. и на президентската вечеря на 77-ия годишен филмов фестивал в Кан на Place de la Castre, разбира се, в компанията на своя съпруг – милиардер Франсоа-Анри Пино (на основната снимка). 57-годишната Салма се появи в приказна рокля в лилаво с нежен шлейф, а тя приличаше на принцеса, излязла от филм на „Дисни“. Мъжът ѝ - 61-годишният моден бос пък беше заложил на класически черен костюм с бяла риза и папийонка.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Звезди
Добри гени: Синът на Кевин Костнър е звезда в новия му филм
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези от снимката определено са влюбена и красива звездна двойка :)