25

Анонимен

преди 10 години

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ СИ ОСТАНЕ С ЕЖЕДНЕВНИТЕ ГАФОВЕ И С ЛИПСАТА СИ ...ЗАТВОРНИЦИ СИ ИЗЛИЗАТ СПОКОЙНО, ПОКАЗНИ УБИЙСТВА И ОБИРИ , СВОБОДНО ПРЕМИНАВАНЕ НА ГРАНИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ, ПОЛИТИЧЕСКИ ГАФОВЕ ОТ КАРИКАТУРИТЕ НА ОЛИГАРСКИ,СЕГА И УЧЕНИЦИТЕ НИ ПРЕПИСВАТ КАКТО СИ ИСКАТ ,ЗАЩОТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ХАРЕСВА ГРАМОТНИТЕ,УМНИТЕ . КОМУНИСТИТЕ ХАРЕСВАТ НЕГРАМОТНИТЕ, НАВЕДЕНИТЕ, ДЪРВЕНИТЕ ГРЛАВИ, ЗАВИСИМИТЕ ....

24

Shark

преди 10 години

Значи МВР разследва матурите, а!!! А скандалът в Бобовдол няма да разследва!!! И кой знае още на колко места има купуване на гласове и корпоративен вот. Кокошкари. Да им покажем утре че не ги искаме, да гласуваме масово - с дясната ръка!!!

23

Питащ и чакащ..

преди 10 години

И сега ли, няма да има уволнения???? И сега ли....

22

До 27

преди 10 години

За всички от 3г до 6г са въвели входящ -изходящ контрол. Сам на мен лично не ми е ясно що на 3 годинки в яслата по програма ги учат само на ТРИ цвята , авъв входящия контрол има зветове , форми, ляво-дясно и т.н. Явно повечето учебен материал е оставен за лятото и от там се надяват да тръгват вече децата на платени уроци.

21

men

преди 10 години

по добре да проверяват течовете по дупките на управляващите *** минцифайчета

20

бун хааа

преди 10 години

Ква е тая дърта мазна пъстърма?Да не би да е част от корумпираното гяурско управление на мафиота Олигарски?

19

неграмотни

преди 10 години

и *** мамини дечица на вмирисалата се комунистическа номенклатура. Вие и вашата " държава" сте бита карта! АААААААААААААААААМИН!

18

минаващ

преди 10 години

И к' во ще направи тая ***: ще анулира изпита ли? Ами да го стори пък да не се чуди после като види тълпата пред Народно Събрание.. 60000 ученици..... Повечето c по двама родители..: Баби и дядовци не включвам. Малко ще и стане тясно в БГ. По добре да си види експертите които генерират грешни отговори и би било смешно ако не ставаше въпрос за държавен изпит.

17

уплашен

преди 10 години

Ще бъда безпощадна, закани се Клисарова

16

Анонимен

преди 10 години

Тази, която се похвали, че е хванала цели трима от 110 000 ученика да преписват. Засмивам се като нея на снимката по-горе.

15

голяма тесла

преди 10 години

Е откинаха се да преписват ама да им бяха дали верните отговориДобре де колко струват ВЕРНИТЕ отговори?

14

Анонимен

преди 10 години

те се откинаха да преписват тия сега ще разследват.защо не заглушиха всички телефони в района на училището.и кво пак ще го духат тия дето учиха цяла година.

13

Хаха

преди 10 години

Преписвали ама им дали грешните отговори!!!Да ви върнат парите

12

x-men

преди 10 години

Много споделиха, че са преписвали без проблем. Верните отговори - 10лв.

11

Петиция

преди 10 години

Сигнал до МВР!!!Четете и разследвайте:Да се поправят грешките в отговорите на матура английски 2014 Нека Министерстото на образованието поправи грешните отговори, които е дало на матурата по английски език от 2014. Ето ги и грешките:5 въпрос: Не D, a B.6 въпрос: Не B, a C.23 въпрос: Поради двусмислието, което е постигнато, смятам, че както B, така и C са верни.25 въпрос: A и B са верните отговори.26 въпрос: Не B, a C. mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=639

С тези задачки "а,б,в,г," така ще е. Затова трябва да се въведат задължителни университетски изпити за влизане във ВУЗ. А матурите да бъдат изпит за право на кандидатстване. Ако се провалиш на матурата - чакаш следващата година. Сега тези преписвачи ще заемат хубавите места в университетите, а ученолюбивите, които не са преписвали, почти нямат шанс. Тази комедия с матурите всяка година я гледаме. Така ли не разбраха от МОН, че в чета с трима хайдути винаги има един предател.

9

Анонимен

преди 10 години

МВР е заето да преследва политическите опоненти на триглавия змей. Слушат се масово телефоните на политическите противници а престъпниците се чувстват недосегаеми. Цветанов е като пеленаче ако го сравним с овчев. Поне с учениците и студентите имат опит, бой до последно.

8

Анонимен

преди 10 години

Важното е мангалот дай ***.

7

Анонимен

преди 10 години

И тука ли с МВР,бе г-жо Клисарова.Това вероятно са част от новостите,които смятате да въведете,за да плашите гаргите и да създавате усещане,че нещо правите в образованието,където БСП здраво поработи,за да е то на това "завидно " ниво.Важното е,че е народно и че хора от народа не спират да ни управляват,като създават работни места за професори-нови 2000 през последните две години в 50 ВУЗ в страната.Те са повечето такива като вас-говорещи на диалект, с голяма уста за нищоправене и хвалби.Позор.

6

ВУЛКАНИЗАТОР

преди 10 години

Лепим безплатно шамари г-н клисУрова