23

Радослав

преди 1 година

До 21-вата госпожица: става на въпрос за А3 известна като Струма която се очаква да е завършена през 2030. Част от която е и Кресненското дефиле, тоест 2030 е неизпълним срок. Идеята е да свършва при ГКПП Кулата където се свързва с А25 която е от Кулата до Солун. За тзи път става на въпрос госпожице! Не дали камиони могат да се движат само по магистрали, аман от "високоинтелигентни" комунистически магистрални жрици!

22

Радослав

преди 1 година

До 21-вата госпожица: ако можехте да четете, щяхте да видите на 6-ти ред в статията,че ясно се казва: автомагистрала София-Солун която се очаква някога в далечното бъдеще. Даа, четенето е сложно за госпожици като вас, но е добре преди да се изказвате поне да прочетете за какво става на въпрос драга госпожице. Четенето не е като обичайната ви работа на крайпътна жрица, но може и да успеете някой ден!

21

Радослав

преди 1 година

До 21-вата госпожица: извинете високоинтелигентна госпожице, но може ли да кажете съкращението в заглавието АМ на какво точно е? Понеже явно е много над нивото ви ще ви помогна: а) автомагистрала, б)път, в)5г мрежа? Ако някога бяхте прочели нещо можеше да знаете, че от години се говори за една автомагистрала която да се свърже с друга магистрала в друга държава и да стане трансграничен коридор. Знам сложно е за едноклетъчният ви капацитет, но ще се справите с този сложен въпрос.

20

Анонимен

преди 1 година

Тоя тираджия без 2 капки акъл Радослав радва, обаче, не можете да отречете за какво загубено парче говорим. Тировете за него се движат само по магистрали... Мале, мале...

19

Радослав

преди 1 година

До общ работник: но какво да се очаква аот индивиди които си мислят, че 5г им влияе и се разхождат с алуминиево фолио по главата, мислят си, че Земята е плоска, че илюминатите искат да ги чиповат, че да следят точно тях защото те са най важното нещо на този свят.

18

Радослав

преди 1 година

До Общ работник: тези камиони използват камери за да следят осевата линия и да стоят в пътя, когато няма осева линия ще се движи право напред и на първият завой ще падне в дерето, но това е сложна технология за мозъчните донори като 12-тата. Те си мислят, че става на въпрос за 5г покритие по което камионите ще левитират. Трудно им е да осъзнаят, че автоматизиран камион няма как да кара по път по който дори човек се затруднява.

17

Радослав

преди 1 година

До 12-тата, тази 5г магистрала ще е като азерския газ, има договор, а няма тръба по която да стигне. С това ще е същото! Ще има 5г покритие, но камиони пак няма да може да се движи защото няма ИНФРАСТРУКТУРА! Камиона има нужда от път госпожо! Път, а не коларска пътека! Само с 5г камиона ще стой в Петрич, ще има връзка със София и ще пита:аз на къде да тръгна като не виждам пътя? Та така драга госпожо, знам, сложно е за вас, но ако намалите ракията може и да успеете да вникнете в тази сложна тема

16

Радослав

преди 1 година

До 12-та, то нещото. Пърцуца е за такива като теб мила, ти явно познаваш буквичките, но не ти се отдава да разсъждаваш. Да в Алпите има 5г, но за телефони, а тук става на въпрос за камиони, тези камиони се движат по пътища мила, а не левитират като мозъка ти! Но за да се движат имат нужда от осева линия която да следят, а 5г е за да може да пращат информация в реално време. За да може да се следи разход на гориво, дали е технически здрав, дали се движи и тн.!

15

Анонимен

преди 1 година

То един разговор не може да се проведе нормално,ментел 5 джи трасета сънуват. Ще се усвоят едни пари и резултатът ще е това да следят с точност кой, колко често и кога ходи до Гърция.

14

Анонимен

преди 1 година

До Общ работник Може но нека Гърция си плаща на бг като иска шосе. Нито ползвам шосето че ще и плащам сметката на гадните грци.

13

Общ работник

преди 1 година

Тази магистрала ще да е като тунела под Шипка и магистралата Русе -ВТ. Много се говори за тях, но никой не ги е виждал. А за 5G покритието добре, ама ако един Tesla Semi се опита да мине през Кресненското дефиле, по-скоро ще обърне на първото възможно място и панически ще избяга към Западна Европа, отколкото да стигне до Солун.

12

Анонимен

преди 1 година

То и АМ Струма трябваше да е готова за олимпиадата в Атина 2004 година според Иван Костов, но ето 2023 един Шишков щял да я довършва, пълен смях.

11

...

преди 1 година

само аз ли не знам за "aвтoмaгиcтpaлa oт Coфия дo Coлyн" Може ли някой да ми каже къде е за да започна да я използвам, че нещо съм се прецакал последните 10тина години

10

До 10

преди 1 година

Радославчо, както и долу ти писа друг човек- не се опитвай да мислиш, не става. Както ти казаха- в Алпите магистрали няма, ама има 5G трасета. Технилогиите не са твоето, наблягай на софрата и пърцуцата.

9

Томас

преди 1 година

То нема маркировка на тоа път, те искат безпилотници да пускат. Аре бегай, ментак отсекъде!

8

Радослав

преди 1 година

До 8: а за какво?Да не си мислиш, че камионите ще левитират по 5г мрежа?Или, че ще се телепортират?Идеята е да има покритие от 5г по целият път за да може автономен камион да се движи, но дори и да има 5г не е ясно как ще му зададат да избягва кратерите по несъществуващи магистрали в БГ.Европа е дала пари, по документи там се води магистрала, а реално е коларска пътека.Да не говорим за факта, че тези камиониимат нужда от осева линия и мантинели за да останат на пътя, още нещо несъществуващо в БГ

7

Анонимен

преди 1 година

Като не можем да си направим нормална магистрала ,ще си направим 5G магистрала

6

До 7

преди 1 година

Става дума за абсолютно различно нещо.

5

Радослав

преди 1 година

До 5:и на теб не ти се отдава,става на въпрос за паралелно на магистрала която не съществува да се прави 5г покритие за да могат камиони тесла да се пробват дали ще оцелеят в дивият балкански коридор.Но проблема е, че дори и да има 5г мрежа, то няма път по който да се движат камионите (поне в БГ) защото те имат нужда освен от 5г и от мантинели, пътна маркировка и тн. А такива животни в БГ няма.То магистрала Русе-В. Търново скоро първият проектант ще умре от старост, но тя още е на ниво мокър сън

4

До 2

преди 1 година

Не се опитвай да мислиш, не се получава. Говори се за 5g трасе. И в Алпите няма магистрали, например.