20

Анонимен

преди 11 месеца

Илончо играе играта с написани всички възможни кодове.

19

и за много пари! :)

преди 1 година

В Америка свободата на словото е- за този който си купи медията!

18

do 22

преди 1 година

себе си ли имаш предвид??ха ха

17

Анонимен

преди 1 година

НЕУДАЧНИК

16

Граматик

преди 1 година

Научете го най-после, писна ми да ви ограмотявам. ИлЪн! ИлЪн! ИлЪн!

15

Е,И ?!

преди 1 година

трябва да се възхищаваме , да завиждаме или да ни е яд ?! ше си направи пирамида от пачки ли дето ше бъде погребан ?

14

Спокойно,

преди 1 година

жена му може да размисли дали не иска да стане най-богата жена в света.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 - Кажи ми, като на незмбиран българофил, по какви критерии Русия губи войната? Губеха позиции август 2022-а г. Сега, за съжаление, Украйна не е имала нито един сериозен военнен успех. РУската армия е затърдила позициите си на юг. Бахмут падна и отбраната му отне колосален брой жертви. Бяха изразходвани огормно количество техника и Украйан изпитва недостиг на боеприпаси. А Русия бълва по 100 нови танка на месец и е готова, да увеличи сериозно производстовто.

12

канал дождь

преди 1 година

За свободата на словото ли? - една добра илюстрация: колко години чуждестранния агент плюеше като беше в Русия? колко време беше "свободна" във Латвия ? И откъде излъчва злъч сега?

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 Мъск е клоун ве мен, няма нищо, даже е беден :)))

10

Анонимен

преди 1 година

До До 4 - Даде им, а като го нахулиха, временно им го спря. Мъск просто искаше да помогне на хората, а и да си промотира продукта.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен А вукропитекия как си изразяват свободното мнение? Снимки през нощта последния месец да си видял от Киев? Или ненаказан блогер? Там нали се борят за западната свобода на словото или греша?

8

Анонимен

преди 1 година

До Хайа - Има разлика с "проруски" и реалистични възгледи. Не трябва да съм "путинофил", за да забележа, че по-всякакви показатели, Украйна губи тази тойна и най-вероятно ще я изгуби. Руфосилите дори не я наричат война, а "СВО" или както е там. Ама кажи ми - пращаме им 40-50 годишни танкове и самолети. В Бахмут са загубили 75000 души (загуби означава, такива, котио са негодни да се бият, не само убити). Това са ужасно много хора.

7

Анонимен

преди 1 година

До До 4: да! ползват Старлинк, на сметката на пентагона. А последно време е ограничено само за чат. :):) МАКАР че НИКОЙ не се е съмнявал че СтарЛинк е ВОЕННА технология...А не както ни го рекламираха - 'мирна' и 'свободна'!

6

Интересен момент:

преди 1 година

В Америка свободата на словото е за този който си купи медията! Което хич не е евтино се оказа!

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - Реално всички сме "богати" или бедни на "хартия" или на "запси в база от данни". Състоянието ти се оценя в хартийки, които притежаваш, както и хартийки доказващи сосбтвеността ти над материални блага и бизнес начинания. Айде, може да са и в дигитален формат, но есенцията е същата. То и аз и ти да попаднем в джунглата, може да сме милиардер и бездомник, но там богатстовот ни е занулено ...

4

Хайа

преди 1 година

Харесваъ ми проруските му възгледи :)Без съмнение човек който може да си позволи да казва истината !

3

Анонимен

преди 1 година

Намирам подобни класации за леко объркващи, защото се смята оценка на компании, или по-скоро дяловете на тези хора в тях, а оценката на компаниите е често или занижена или надута.

2

Анонимен

преди 1 година

Богат е на хартия, иначе нема нищо :))) Чекаме да отиде на Марс, че да се отървем от него :)))

1

В. Вампирович Путин

преди 1 година

Хи, хи, хи, бедняк.