40

До 39

преди 1 година

В това отношение Русия няма равни....колко милиона са убити само от Сталин,гладомора и сега ...

39

2

преди 1 година

Междувременно броят на само официалните разследвания по политически статии, престъпления срещу националната сигурност и военната служба от 24 февруари досега в Украйна е десетки хиляди. А колко линчувания са устроени над дисидентите - статистиката мълчи.

38

1

преди 1 година

Тийнейджър от Бахмут получи 10 години затвор за предаване на координатите на фашистката гмеж. През април 2022 г. непълнолетният доброволно е помагал на ДНР. Той събира и предава данни за движението на военна техника и зомбита на фашистката craH."Сътрудникът" е осъден по част 7 на член 111-1 от НК на Украйна. Жителите на Незалежная, които не са съгласни с властите, са станали обекти на омраза, с които можете да правите каквото искате. Освен това 10 години затвор не са най-тежкото наказание. Момчето можело да бъде линчувано - за това призовава фашистката *** на страницата на СБУ.

37

XuTbP5bP

преди 1 година

Ето друго заглавие за "важните" карета: Журнатутките избушиха, не им се получава пропагандата!

36

Ех, тази Русия!

преди 1 година

Ако няма две, три плювни по нея, няма как да се заформи вестинка. А какво се случва в ко чи на та? Ония, които тръгнаха срещу корупцията се целунаха с корумпираните, мила родна картина.

35

Закривай

преди 1 година

окрайна!

34

Свобода за Белгород!

преди 1 година

На територията на Белгород се провежда специална военна контраоперация от легионът "Свободна Русия". Тази исторически украинска територия трябва да бъде освободена от руска окупация.

33

Муахахах

преди 1 година

Въздушна тревога в Киев отново ,лека нощ фашаги

32

Анонимен

преди 1 година

Битката е в умовете на хората.

31

Анонимен

преди 1 година

Ало, краварчетата - проамерикански натегачи, специална новина за вас от преди половин час - руснаците с помощта на чеченците днес са превзели над 85% от поредната "непревземаема фортеция" на укро-фашистите Мариинка, от където непрекъснато военните престъпници от ВСУ обстрелват Донецк.

30

Анонимен

преди 1 година

Поредния комплект тъoтии и глупoсти на западната пропаганда! Миналата година гледах американски знаменитости с дрехи с портрет на Путин, имаше и един със златен GSM с Путин. Същото е и в Германия. Дали път не са ги наели за путинска пропаганда, а Христова??? А и в БГ има стотици глyпaци, които са се окичили с американското знаме и други подобни от Краварията. Пусни една статия за "Другата битка в България: Тийнейджъри са използвани да разпространяват USA пропаганда"

29

Анонимен

преди 1 година

Глупостите на *** Христова.

28

Анонимен

преди 1 година

Браво на младежите.

27

Анонимен

преди 1 година

Укрите ежедневно от 2014 насам бомбят в Донецк и Луганск всичко живо от болници и детски площадки до блокове.... Каква "про-руска" пропаганда, какви 5 лева??????? На днешната дата преди 8 години украински су-25 бомбардира центъра на Донецк посред бял ден, започвайки гажданската война в Украйна!

26

Xaxa

преди 1 година

А така наречената "медия" днес бг бълва ли бълва пропагандата на спонсора си Copoc - за новото нормално, за измисленото "глобално затопляне", за така наречените "европейски ценности", за лгбт-то(сбирщак от платени нарkoмани(уж-гeйoве) и не толкова "уж" пeд-али и истински пеdоф-или), за измислената прокси война с главни поdлоги Путин и Зеления смъpкач, за "ваксините" и как никой не умирал от тези отрови и т.н и т.н

25

Пак

преди 1 година

Поредната *** лъжа....

24

Анонимен

преди 1 година

В структурите немаш право да грешиш, дори да се правиш на мисирка за без пари :)))

23

Анонимен

преди 1 година

Eвала Нeлке. Майсторка на дългия copy-paste разказ. Даже вече не чета

22

до 2 милиона

преди 1 година

мерси за точната информация тия явно си там в бункера и си броил хората или си на табуретката и вече не можеш да се изправиш от изпитата ракия да тръгнеш по ревулюционите стъпки на костадин

21

крадеца пише за

преди 1 година

крадеца пише за крадеца :) стига бе ! пропагандата протекла освсякъде и си мислите че сме шарани ли? Е има два краварофила - те кълват без стръв!