70

Митко

преди 1 година

До До Укро феновете Много от нас не са укрофенове. РФ взриви стената, за да се направи на жертва, и да каже колко лоши са украйнците, за да оправдае агрисията си и да получи по този начин одобрението на населението си за подкрепа. Защото 3 дни, седмица, месец и три месеца отдавна минаха.

69

Митко

преди 1 година

До АнонимениПовечето украйнци много обре разбират руски, дори познавам много такива, но не са русофили разбира се. Македонците да не би да са българофили?!.. А на ангийски и други западни езици който си иск да си преведе сам. той може да говори на какъфто език иска, стига да го владее.

68

Анонимен

преди 1 година

Кремълските МОЗЪЧЕТА потопиха собствените си отбранителни позиции, тиня зарина блиндажите и опорните им пунктове. За 2 седмици водата ще се отече и ще изсъхне, и след това няма препятствия за Украинската контраофанзива. Кремълски мозъчета...

67

Анонимен

преди 1 година

Преди 6 месеца руски сапьори минираха Каховската ВЕЦ. През последните 2 седмици евакуираха документи и техника от отбранителните си позиции на левия бряг на Днепър. Рано сътринта на 6 юни 2023, войници от 1ви батальон на 205та мотострелкова бригада от Будьоновск, Ставрополски край, по заповед от Главното си командване, съгласувано с Кремъл, дистанционно взривиха стената и ПОТОПИХА СОБСТВЕНИТЕ СИ ОТБРАНИТЕЛНИ ПОЗИЦИИ. СЛАВА БОГУ, ЧЕ НЕ КОМАНДВАТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ...

66

Анонимен

преди 1 година

заличават следите от избити цивилни!!! както нашите наводниха след незаконната сеч!!!

65

до 55

преди 1 година

дай пример кагато отломките летят надолу :)))

64

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Ручките терористи ке паднат.

63

Анонимен

преди 1 година

Тази вечер ще има фойерверк в Киев.

62

Анонимен

преди 1 година

Ще си имат още много проблеми, щом не искат да преговарят.

61

Анонимен

преди 1 година

Терористите Сащ стоят и зад северен поток и зад каховка

60

Жиката

преди 1 година

Укро армията има спортна рота плувци,щели да преплуват реката с една лека картечница на гърба. Капитализмът е зло.Плюха по соца но имаше мир.

59

Анонимен

преди 1 година

Смятайте,колко са я закъсали рашисти'те за да спират по този начин контранастъплението.Явно мислят,че като разлеят толкова вода ще са защитени на източния бряг.Не драги: украинците ще плуват и пак ще ви докопат,окупанти гад'ни.

58

Анонимен

преди 1 година

Оня другия зализания прасчо нема ли го... Буданов ли беше какъв беше, от укро гестапото, дето и той 2 седмици не се вясвал още

57

Анонимен

преди 1 година

Глупусти на търкалета целта е да освободят военни подразделения и да ги пренасочите другаде , а първо искахте да я взривите когато руснаците бяха там

56

Крим до Урките

преди 1 година

А га ядохте кИИИфтетата и ни тероризирахте ви беше гот а...????

55

Анонимен

преди 1 година

Един преятел каза да питам тук, руснаците взривили бента а украинците имали полза от това, да прехвърлят военни части от Херсон. Обърках се, не се връзва.

54

СТИГА ЛЪГАЛИ БЕ

преди 1 година

И по новинарски навик - те руснаците си взривяват газопроводите, потапят си крайцерите, унищожават си водоснабдяването и си обстрелват АЕЦ-овете, както и си пращат поляци да се правят на руски партизани!

53

Жиката

преди 1 година

Арестович-марестович укрия фалира.15 милиона напуснаха,от останалите работят 1/3.

52

Анонимен

преди 1 година

САЩ да се вземат в ръце стига са наблюдавали няма време .

51

РУСОФОБСКИ МИСИРКИ

преди 1 година

Разрушения от урките язовир Нова Каховка снабдява с вода Кримския полуостров, както и Запорожката АЕЦ, която също е под руски контрол. Южния бряг е по-нисък и сътветно е по наводнен. Там се намират и първите отбранителни линиии от фронтовата линия на руснаците. Сами си правете изводите за лъжците новинари!