IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Двоен стандарт при храните или различни рецепти?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

11
Аrmagedon
преди 6 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
Търговците да ги продават на отделен щанд,като отбелязват,че стоката е с подобрено за съответния пазар качество и вкус.А не да ги представят в оригинални опаковки в които е записано на невидимо място върху нея че е за България,под една запазена марка и от страната традиционен производител,защото освен че е с различно качество е и измама на потребителя.Да ДДС-то за основните храни в БГ-то да се намали или заличи.И яки глоби за измама с качеството и двойния стандартНие потребителите не сме животни
отговор Сигнализирай
10
Неук
преди 6 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Тереше е храст, подобен на мушкато, който по погрешка се именува понякога индрише ( различен е ). Използва се за увеличаване на обема розово масло, защото е със сходна миризма, но е по-остро и няма дълбочина. Трудно се прикрива за професионалистите в бранша. Използван е в търговията с розово масло, за двоен стандарт в началото наминалия век, защото на европейците по-им харесвало?! Е сега ни го връщат ***..кано.
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
Защото няма никакъв контрол!
отговор Сигнализирай
8
Неук
преди 6 години
Харесвам 22 Не харесвам 0
Когато пише розово масло от тереше ли ще гоправим за източно европейците или от рози?Когато купувам олио или масло от заместител ли ще го правим или от слънчоглед. Когато купвам маскарпоне или рикота е същото. А като отида в чужбина вкусът изведнъж намира своето място и се чувства великолепно, консумирайки прошуто крудо или хамон, да не говорим за сладолед или шоколад. Приятел дойде от Щатите преди години и остана изумен от *** Кок. Кол. Прати ми с колет оригинална с вкус като от комунизма
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 24 Не харесвам 0
Най - ниско качество на храни и напитки у нас....
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
Това е пазарната икономика - и храната става стока и се пробва всичко само и само да се продава, така че да носи печалби. Всичко друго е второстепенно. Подобрители за трайност, или пълнители за по-евтино и държава, която стои настрани, защото ще спъва постъпленията - основния двигател. Това, което навремето се приемаше като некачествено, сега е стандарт, а лъскавите опаковки и захаросаните и добре консервирани продуктистанаха еталон. За да се повиши потреблението и населението се профанизира...
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 24 Не харесвам 0
Ама адаптациите за нас са все с по- евтини съставки или с по- вредни- повече сол, повече вредни мазнини, повече набухватели и консерванти. Как не се объркаха да турят повече какао, повече зехтин, повече краве масло, а не маргарини- все се объркват в наша вреда.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 24 Не харесвам 0
На тая загубенячка като и набия едни вкусови предпочитания в грозния сурат, имамда и се привиждат рецепти. Тапачко смотана, продуктите с едно и също търговско (патентовано) име не може да има различна рецепта! За такива каъо теб ще има картонен ковчег, за да покрие вкусовите ти предпочитания на празната ти дървена кратуна!
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 24 Не харесвам 0
Шоколад "Toblerone" едно време в Корекомите по наш вкус ли се произвеждаше ?!
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
преди час бях в магазин аванти. реших освен цигари, да взема на внучката нещо сладко. и като чета : масленки - с палмово масло...курабийки някакви ....бисквитки.....пуканки..........и чужди и наши - с палмово масло. ето, това купуваме на децата си.
отговор Сигнализирай
Новини