IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

По-ниско ДДС, но всяка пета кръмча е вдигнала цените


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

18
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 11 Не харесвам 3
Едноичният режим на Тиквата смаза всякакъв вид бизнес в тая клета територия!За да оцелеят криво-ляво хората са принудени да вършат всякакви мошеничества.
отговор Сигнализирай
17
Зозо
преди 4 години
Харесвам 5 Не харесвам 4
Ох котьооо, чакай да приемем еврото да видите тогава голямата секира. Ще ревете като деца, но връщане няма
отговор Сигнализирай
16
ШибиРиби
преди 4 години
Харесвам 12 Не харесвам 2
Ми то друг бизнес освен кръчмарския и kypварския в бг има ли? Ся густо кръчмарите обедняха. човек като тръгне от град на град само билбордове с кебапчета скара и шкембе чорба и всички едни и същи само имената балканска скара, шопска скара, родопска скара, тракийска скара да виеба и скарите, *** български народ нищо друго не умее освен да опече една мръвка на скара.
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
До Ъхъ...И аз това кавам! Тичаме по барикадите, рушим всико и после някой да направи нещо, което ще Ни хареса! Иначе - пак рушим!
отговор Сигнализирай
14
Ъхъ...
преди 4 години
Харесвам 33 Не харесвам 5
Всяка пета кръчма е вдигнала цените с до 10% в сравнение с миналата година. Е, да не би някой да е очаквал, че след като им свалиха данъка и те ще намалят цените?Това са алчни изнудвачи, предлагащи долни, ама долни услуги и продукти на космически цени!Хак им е!Да фалират и да се започва на чисто!
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 21 Не харесвам 2
ТАКА Е ДА ФАЛИРВАТ. НЕ , ТРЯБВАШЕ НИКАКВИ БОНУСИ ДА ИМ ОТПУСКА ДЪРЖАВАТА. ПЛАЧЕШЕ И ОНЗИ С ДЪЛГАТА КОСА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ ИМ НА РЕСТОРАНТЬОРИТЕ , КОЛКО ЧОВЕКА ОСТАНАЛИ НА УЛИЦАТА, ВЗЕМАТЕ МЛАДИТЕ ЗА БАРМАНИ И СЕРВИТЬОРИ ДА ВИ РАБОТЯТ ПО 12/13 ЧАСА ЗА НЯКАКВИ 700 ЛЕВА. ФАЛИРВАЙТЕ.
отговор Сигнализирай
12
Запознат
преди 4 години
Харесвам 22 Не харесвам 2
В кухните на 90% от българските заведения ще ви е гнус да влезете. Гарантирано.Колкото и да се надуват шеф-овете по телевизията, в България няма едно заведение със звезда от Мишлен (за разлика от заведенията за бързо хранене на улицата в Сингапур). Това означава, че взимайки предвид "***" от които се приготвят ястията, и смешните трохи които се подхвърлят на работниците в подобието на кухня, се оказва ,че цените в ресторантите са мноооого високи за качеството което предлагат.
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 20 Не харесвам 2
Хайде да фалират кожодерите и да се приключва с тая мизерия
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 13 Не харесвам 4
ФАЛИРВАЙТЕ, МОЖЕ ИМ БЕЗ ВАС. НЕ , СОБСТВЕНИКЪТ ДА СЕ ФУКА С 10 ЧОВЕКА ОХРАНА И ПОСЛЕДНИ МОДЕЛИ ПОРЪЧКОВИ АВТОМОБИЛИ. КОНСТАНТИН СЪЩО СЕ ФУКАШЕ С ФЕРАРИ,А СЕГА ХЛЕНЧИ ,ЧЕ НЕ МУ РАБОТЕЛО ЗАВЕДЕНИЕТО, НАЛИ ИСКАРА СЕГА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ПАРИЧКИ ОТ ПЕЕНЕ, НА АФИЩИТЕ СЕ СНИМАЛ С ЕДНИ СМЕШНИ ОЧИЛА И С ЕДНА ЦИГАРА.КАТО ТИ УДАРЯТ И ДАНЪЧНИТЕ ЕДНА ПРОВЕРКА ,ДА ВИДИМ ЩЕ ДОКАЖЕШ ЛИ ДОХОДИТЕ ЗА ТЕЗИ СКЪПИ АВТОМОБИЛИ, СТАНА И ТИ ГОЛЕМИЯ ПЕВЕЦ, ЗАБРАВИ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ КОГАТО НИ ПЕЕШЕ В КРЪЧМИТЕ НА ВИСАДЖИЙТЕ .
отговор Сигнализирай
9
Не благодаря
преди 4 години
Харесвам 30 Не харесвам 4
Ако отида на заведение с мойта, трябва да платя поне 60-70 лв. за нормална вечеря. Не благодаря. Предпочитам с тези пари да напазарувам, да си запаля барбекюто в двора и да се съберем поне 3 семейства на беседката. Ще си имаме скара, бира, салати и най-вече ще сме цялата компания на хубаво място. А не затворен някъде си, намръщени сервитьори и готвач който идея си няма какво прави. Или картофите ще са недопържени или пържолите недопечени.Бирата топла, щото хладилника е спрян. Ток пестят. Аре не.
отговор Сигнализирай
Новини