IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Сьомгата – манна небесна или пък порция токсини?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

17
Симеон
преди 6 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
До АнонименСигурно македонска наденица "Леки" и салам "Народен" и пастет "Какъвто и да е" и т.н. Европа ни ги приготвя, че Европа да ни трови?
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
"В някои магазини в Европа има диворастяща сьомга..." И в България има, алоууу!!!! Тая Европа ви е изпила мозъците, ***! Европа, та Европа, ама точно тази любима Европа ви трови с храна....
отговор Сигнализирай
15
Homer Simpson
преди 8 години
Харесвам 3 Не харесвам 3
даа..ми яжте кренвирши леки, че са полезни.
отговор Сигнализирай
14
tih velikan 681
преди 8 години
Харесвам 0 Не харесвам 3
Grozdeto e kiselo..Inform e manipulaciya,ne yajte syomga mnogo e losha,skumriyata e po dobra,a vkusa i e neveroyaten,no koi si pozvolyava syomga ot prostolyudieto?Dietolozite sa za stroeja,lujat mnogo horata kato Emilova
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 3 Не харесвам 7
Глупости на една псевдо професорка, и така и не разбрах щом е токсична, какъв токсин се съдържа в нея, ама е много лесно да избълваш един куп глупости в национален ефир без капка факти, иначе на всеки е ясно че вкусовите качества на дивото и питомното са различни, но това не значи че е вредно и токсично. Иначе въпросната "професорка" е известна със своите екзотични и недоказани възгледи за храната, според нея баничката и бозата са най-вредните храни, нищо че поколения българи сме израснали
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 15 Не харесвам 0
Аз също отдавна не купувам сьомга от магазините, нито си поръчвам в ресторанта. Тази, която внасят в България е безумно вредна - отглеждат я в развъдници, угояват я за един месец с разни смески - по-зле от пилетата-бройлери. Не купувайте сьомга. В някои магазини в Европа продават диворастяща сьомга - тя наистина е хубава и полезна, но е и много по-скъпа от култивираната.
отговор Сигнализирай
11
Да чете №10
преди 8 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
До До 9Гусине, смей си се, щом ти е смешно! Смехът е здраве. Само ми цитирай, къде съм написал, че е "токсично". Когато една риба е опаразитена, не бива да се яде без сериозна термична обработка! Толкоз! Японците са на 60 % опаразитени, заради яденето на суши със сурова риба. А за Япония - там има деликатес - рибата фугу.Ядеш и ако не е приготвена от майстор, умираш. Майсторът трябва да знае как да препарира месото, да не допусне ципи и вътрешности, защото са свръхтоксични - съдържат ТТХ.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
Токсична е, щото цената й е 30 кинта!!
отговор Сигнализирай
9
До Анонимен 8 - прод
преди 8 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
...е проточна, поне в повечето. Аз ям канадска пъстърва сивен от района на Трекляно, живяла само в проточна вода. Невероятна е! Яжте тихоокеански сьомгови риби - кета, горбуша и други. Русия изнася много от тях. Ако по различни причини не искате руска, намерете американска. Е, по-скъпи са, но натурални, диви!
отговор Сигнализирай
8
До 9
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 7
А ти гусин "еексперт" знаеш ли каква е разликата в цената между дивите ягоди и култивираните, между дивечовото месо и месото от опитомени животни? Естествено че месото от диви животни ще е по-скъпо, но това незначи че другото е токсично, може да няма същите вкусови качества но да твърдиш че е токсично е меко казано смешно
отговор Сигнализирай
Новини