IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

ЕК ни скастри заради предимството на местните хранителни продукти


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

61
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
До СилвияА знаеш ли че, култивираните зеленчуци през хилядолетията повечето са внесени след Колумб?Колкото са европейски толкова са и българскиНо говорим за вкус, А той се получава от местоположението.От почвата , от слънцето. Не от хидропонните парници
отговор Сигнализирай
60
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
До СилвияВ Австрия и Унгария в Средновековието е имало дружества на българите-градинари,мой съученик беше потомък на такива българи,които са учели запада на пчеларство, овощарство и земеделие в миналото!
отговор Сигнализирай
59
Един
преди 5 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
ЕК ни скастри заради предимството на местните хранителни продукти което още веднъж потвърждава , че ние сме "пазар" за европейски стоки и "ресурс за работна ръка" за ЕС!
отговор Сигнализирай
58
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
До СилвияЗатова ли старите руснаци си спомнят с умиление българските зеленчици и консерви от зеленчици и плодове,че вие даже и пиперки нямате като хората,но българските зелени и червени пиперки или камби са с много по-добро качество!Българина е произвеждал от началото на Средновековието,когато още сте нямали държави,дори през турско пак българина е произвеждал и хранил+обличал султана и турците,виж удивлението на руснаците,когато удват да ни освобождават,какви български градини са заварили
отговор Сигнализирай
57
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
До СилвияНе само съм чувал за хамон ами съм се хранил с това.А ти кусвала ли си?Особено 36 месеца отлежал от 135 Евра килото
отговор Сигнализирай
56
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
До СилвияСилвио,вашите зеленчуци са ОТВРАТИТЕЛНИ,това е голата истина,нямат никакво качество,мирис,вкус и се отглеждат с химия,понякога и на цимент,ни зелето ви е зеле,ни доматите ви са домати,ни къдравия ви магданоз е магданоз,ни тиквичките ви са тиквички .......... и т.н.,а са една гума,твърда и суха безвкусица,имате да гоните столетия България в това отношение,макар че унищожихте учените ни,лабораториите и университетите ни с влизането ни в ЕС,но още не сте достигнали българските постижения
отговор Сигнализирай
55
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 15 Не харесвам 0
До АнонименНаправих си експеримент.Посях семена от домат с нормални размери,макар и леко твърд,купен от една западна държава и от семето на този домат,поникнаха доматчета, но по-малки по размер и от череша,просто удивително!В България,бабите си пазеха зеленчуците да доузреят за семена и сееха семената и никога не са излизали различни по вид зеленчуци или мини доматчета.Това какво е?
отговор Сигнализирай
54
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
А пък холандските домати са като холандските лалетаКрасиви но не стават за ядене.
отговор Сигнализирай
53
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
До АнонименНа първо място трябва да са българските и след това европейските и да се следи за качеството и здравето.Проблема е,че ако не са европейските,ще дойдат много по-големи отровители,справка - виж в Азия какво се случва,а също и в някои райони на САЩ,цели територии,реки,почва и води са отровени и замърсени,мъртви завинаги!
отговор Сигнализирай
52
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
ЕС по нищо не се различава от СИВ - ако още помни някой какво беше.СИВ на времето построи химичесли заводи като унищожи най-плодородните земиЗа пример Девненската низина.Сега ЕС иска да унищожи останалото и да си произведе миячи на чинии с магистърска степен
отговор Сигнализирай
Новини