IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Пълнен патладжан


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

7
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Вярно, 7, вярно, но патладжанът трябва да е печен и след това задушен. А и това не е основно ястие.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Ако не го киснете в мазнина и не го тъпчете с месо, патладжанът не е тежка храна.*** със сиренце, малко олио, оцет и чесън, работи добре против тровенето с месо.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Само не разбирам какъв *** ви гони в края на декември.Патладжана е летен /есенен продукт, а навсякъде се препоръчва да се ядат сезонни и местни плодове и зеленчуци.Абе изобщо *** с грозде...
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Всичко е грешно: патладжанът е много тежка храна и не всеки стомах го понася! Не видях главното - че първо суровият *** се осолява и се изчаква поне 20 мин., преди да му се излее черната вода. Каймата не се задушава след, а преди лука и чесъна, които много лесно могат да загорят. В тази рецепта всичко се пържи и поема отвратително количество олио, просто не се занимавайте. Има правилни рецепти с печене в нета.
отговор Сигнализирай
3
123
преди 8 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Noooo too complicated!
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Това е най-тежката храна срещу преяли ,която можехте да подберете!
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 13 Не харесвам 1
Патладжанът иска много мазнина, няма да е лека храна. Откъде го пръкнахте това говеждо?
отговор Сигнализирай
Новини