IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Дроб по селски


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

13
Теди
преди 6 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Ако сте гладни и хляб с шарена сол ще ви се види манна небесна- гевезета такива.
отговор Сигнализирай
12
До Пич
преди 6 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Защо аз трябва да съм кулинарен титан? Нито готвя, нито имам време и желание да го правя, имам си жена, която го прави с удоволствие за мен! А мусака, каквато я има в България тип кайма с картофи не съм ял има няма 10тина години. Виж гръцката мусака я има във всеки гръцки ресторант.
отговор Сигнализирай
11
Пич,
преди 6 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
До до 9ти какъв кулинарен титан си? Или - видно гурме? Сподели любима рецепта. Може би мусаката на ***?
отговор Сигнализирай
10
Някой
преди 6 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
До 5Няма го в менюто на ресторантите, защото е свръхнетраен продукт с малка рентабилност (на като хайвера, който също е нетраен, но носи добра печалаба) и несигурни доставки. А също - и защо да ти пишат "дроб" в менюто. когато могат да напишат "нежен френски пастет"?
отговор Сигнализирай
9
до 9
преди 6 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Единия ми дава сравнения с народ дето яде насекоми, а ти ми говориш за Англичани... тези кулинарни титани! Като цяло чист и подреден народ...
отговор Сигнализирай
8
до 1
преди 6 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
Англичаните обичат карантия - никога ли не си чувал за пай с бъбреци? А лично аз знам френска рецепта за провансалска яхния с дроб, дето си облизваш пръстите. Големи гурмета се извъдихте всички, дето обядвате баничка и вечеряте дюнер.
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
Ама Китай не е критерия, там може и котешко и кучешко съм чувал...
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
За Франция и Китай може. В първата бях, но не съм се интересувал.
отговор Сигнализирай
5
Бау
преди 6 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
До Анонимен 1В голяма грешка си. Всички ядат шаран. Китайците даже имат и празнични храни с него (и го ядат с пръчици, без да се притесняват от кости). Французите го приготвят майсторски, така че да не мирише. Май само тук го готвят гаден и миризлив.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
Не, не съм мюсли! А черния дроб го няма в менюто на нито един западноевропейски ресторант, а съм бил съм в над 100, защо ли? Шаран ми се смяха когато попитах в рибарския магазин първия път... пъстървата е най евтината риба и почти само бедните я ядат. Та така по темара.
отговор Сигнализирай
Новини