IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Сухо мляко и палмово масло вдигат печалбата от сиренето 4 пъти


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

9
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
Гледам ''Хрюши против '' в ютюб Гражданска организация в Русия - обикалят по магазините и търсят хр. стоки с изтекъл срок В Русия масово се продават такива стоки От тях научих всички мръсни номера които правят търговците Нямате представа какво правят Започнах да гледам с друго око на нашите търговци защото и те правят същите измами
отговор Сигнализирай
8
пияница мистик
преди 4 години
Харесвам 5 Не харесвам 5
....Както и че произвеждат и от истински краве мляко, скъпа серия сирена, кашкавали и мляко. Но ми каза, че гъстотата и маслеността на кравето мляко е различно през зимата и през лятото и зависи с какво се храни кравата - дали с прясна паша лятото или със сено зимата. Така че всичко е много относително
отговор Сигнализирай
7
пияница мистик
преди 4 години
Харесвам 6 Не харесвам 6
А добро утро. Хиляда пъти съм писал тук, че моята с мъжа си имат две мандри. Лично ми е казвала, че киселото мляко го правят от сухо мляко от Украйна, а сиренето им е с палмово масло от Холандия. Но тя твърди, че и двете суровини имат голям диапазон в качеството. Казвала ми е, че има евтино и некачествено сухо мляко, както и много качествено и десетки между тях със средно качество. И за палмовото масло било същото. Тя твърди, че използват най-доброто....
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Някой знае е ли колко е срока на годност на сиренето след отварянето на голямата кутия , тенекия Обикновено показват него срок като искаш , но като се отвори кутията вече трябва да се продаде по бързо
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 5 Не харесвам 6
До АнонименНа сайта на'' активни потребители '' има списък на фирмите
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 26 Не харесвам 0
Освен това в малките магазини е масова практика да държат хладилниците на 10-15 градуса , вместо на 4 -6 градуса Така плащат по-малко ток но стоката се разваля вътре Другият път като влезете в кварталния магазин вижте им хладилниците колко показват , може даже да са изтръгнати термометри за да не се разбира В големите магазини винаги са до 4 градуса Не си позволяват такава диващина
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 50 Не харесвам 0
Пишете марки бе хора, пазара сам ще се регулира. Така тази статия е гола вода също като водата за която пишете
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 19 Не харесвам 2
Лекарите препоръчват малко сирене на ден - колкото кибритена кутия , защото е мазно и има много холестерол Купувайте сирене и кашкавал само в заводска опаковка и срок на годност от тях В малките магазини , като ви го разтеглят слагат на етикета само грамаж и цена - няма никаква информация какво съдържа и дори няма срок на годност - защото обикновено е старо Така ви мамят
отговор Сигнализирай
1
Да напомним
преди 4 години
Харесвам 34 Не харесвам 2
И огромното количество вода в сиренето. Поне 50 процента вода си купуваме на цена за сирене.
отговор Сигнализирай
Новини