IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Зарица Динкова няма да подаде оставка, не била министър на ресторантьорите


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

55
Няма такова нещо
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 2
Като оронване та престиж на мутрокомунистите по мутроморието защото те нямат престиж Попринцип.
отговор Сигнализирай
54
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 27 Не харесвам 2
Аз категорично съм ЗА да се върне ДДС-то на предишните ставки. Докато по време на пандемията имаха основание да им се намали, то сега да се преференцира техния бизнес пред останалите е напълно неоправдано. Все пак говорим за ресторанти, не за лекарства. А ситуацията с онзи селтар с пържолите е ясна - нил е информиран, че месото е на грам, после оревава орталъка, за да се направи на интересен и за 15 минути слава. Прави са да го осъдят за оронване на престиж.
отговор Сигнализирай
53
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 1
Луда я направиха жената за едни пържоли. Сега ще и излезне лошо име. Зорница пържолата например.
отговор Сигнализирай
52
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 3
И на хотелиерите не е! Тя просто си е там! Въобще не разбирам какво искат от тая бедна жена
отговор Сигнализирай
51
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 23 Не харесвам 0
Тея изнагляха, защото в БГ вече почиват само чужденци, които обаче са на олимклузив и те си ходят гладни. Гледам в Златни Пясъци всички хотели пълно ресторантите празни, тук таме някой немец *** бира цяла вечер
отговор Сигнализирай
50
Шеф Мишков
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 0
Сега поне цената на пържолите трябва да намалее
отговор Сигнализирай
49
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 20 Не харесвам 2
Наглостта е едно от основните качества на управляващите в момента.
отговор Сигнализирай
48
дедо ви
преди 1 година
Харесвам 22 Не харесвам 0
тия готвачи нарекли се шеф , завършили ТОХ_а и не стъпвали в ресторант със звезди Мишлен , копирайки рецепти на ястия от 24 китчен да не се правят на отворени и велики защото си остават едни обикновенни готвачи .некоя баба от некое село ше ги сложи в малкия си джоб с умението си да готви . това че ми сервират 100гр. нещо в чиния като тава не ги прави майстор готвачи ! големите готвачи учат и практикуват готвенето по 30-40 и повече години , а нашенци на 40г.имат претенции се едно имат толко стаж
отговор Сигнализирай
47
men
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 0
ДДС за ресторантьорите да е равно на надценката им. Ако надценката е 100% и ДДС 100% от крайната цена. Ако е 10% и данък 10%. Цената на продуктите да е или на порция или на килограм. В случаят 350лв. Така ако сложат 350лв на кг и това е 200% надценка над кг телешко да се пише в менюто 1050лв, базирано на 200% надценка. Човек така ако е гъзар и иска да плаща скъпо поне ще подпомага и държавата, а не само ходибегов
отговор Сигнализирай
46
ШопЪт
преди 1 година
Харесвам 34 Не харесвам 0
едно време на ТОХаджиите им викахме чирпаци и правеха пържоли за 5-6 лева, ся кат станаха шефове искат по 150 кинта за пържола, че даже ни обясняват че това било ефтино, я им вдигайте ДДС-то ама не на 20 %, а на 40 %, а им дойде акъла
отговор Сигнализирай
Новини