IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Хлябът по БДС – само при интерес от клиента


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

30
от 24 до 26
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
е! то е ясно... от къде идва пшеницата... в смисъл, че какво е по-различна меляната в асеновград и меляната в батак? една и съща е!
отговор Сигнализирай
29
бай Петко
преди 14 години
Харесвам 18 Не харесвам 0
Имам къща в една махала в еленският балкан,правят около 30-40...нямам думи такъв хляб правят че който го е опитал пак се връща,без всякъкви подобрители,фурната е на дърва,може би това прави вкусът на хляба.
отговор Сигнализирай
28
az
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
абсолютно съгласна с 5. първо трябва стандарт за пшеница и брашна, след това за хляб.имам познат в мелница.казва, че всички брашна са с подобрители , така ги искали клиентите им
отговор Сигнализирай
27
Възмутен
преди 14 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
Към 3 .И аз съм бил хлебар преди около 10 г. в китното с.Кюлевча до Мадарския конник.Двамата с баща ми ако знаете какъв хляб печахме, без подобрители и химии.Добре че беше идин стар майстор да ни научи.Но пак бяхме далеч от истинския стария селски хляб.Просто вече брашното е друго, а и пещите също.Едно време се печеше на фурни с дърва вурху каменни плочи.А най-важното е хляба да си втаса без бързане, което не се получава у алчните хлебопроизводители.
отговор Сигнализирай
26
до 24
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Е, то и войнишкият сухар не се прави от войници.
отговор Сигнализирай
25
хамаха
преди 14 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
"...само ако има интерес от клиентите....". Не, ние предпочитаме да слагате каквото ви падне в хляба - оцветители, фуражно брашно. И, ако може - направете го 5 лева за килограм. Важното вие, производителите да сте доволни, а ние да защитим родното производство, независимо от качеството му.
отговор Сигнализирай
24
до 12
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
чакай, чакай малко.... нещо се обърках!Асеновград!?!? Брашно?!?! За първи път чувам в Родопите да се гледа пшеница ... ръж.... не е ли малко съмнителна тая работа?Асеновградско брашно! Боже! И до това доживях да чуя !!!
отговор Сигнализирай
23
коматя
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
най обичам бял пуфкаф ляб!
отговор Сигнализирай
22
до 16
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
превъсходен ?Вероятно правиш превъЗходен хляб.............дано не е като правописа ти...
отговор Сигнализирай
21
самунчо
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
ние сме от 10 г. на домашна пекарна,научихме се да го правим и с обикновенна мая,въпреки че производителите на тези пекарни изрично да препоръчват само суха мая,която е и по скъпа,става чудесен хляб само си намерете правилното брашно.....
отговор Сигнализирай
Новини